Clickmed
programare rapida la medic

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de MembruMobileApp310228 cu 6 ani in urma

Am o mare problema si nu stiu daca sunt eu de vina sau nu. Acum 2 ani am plecat definitiv din Romania si m-am mutat in olanda. Aici am cunoscut pe cineva si acum suntem impreuna de 1 n jumate. totul a fost bine la inceput dar incet incet relatia a inceput sa ia un alt drum. despre el pe scurt are 34 de ani, nu este roman, a avut o relatie care la afectat foasrte tare, fosta iubita la manipualt, controlat in permanenta a trait asa cum se zice pe la noi "sub papuc", din fosta relatie are si o fetita de aproape 3 ani.
despre mine , eu am 27 de ani,singura la parinti, mai mereu am avut relatii lini dar din toate am fost parasita pe motivul exista altceva mai bun.
auma despre relatia noasra: avem diferite probleme, eu simt ca el incearca mereu sa ma controleze.
nici nu stiu de unde sa incep cu problemele. nu dau constant vina pe el, constientizez ca si eu am vina mea.
De exemlu din certurile trecute: M-a rugat dimineata sa ii fac cafea era ora 6 dimineata, normal eu ma trezem la 8. M-am trezit sa ii fac cafea dar eram foarte obosita. cand a urcat la eaj sa suparat pe mine ca nu am intrebat unde vrea cafeaua, de acolo reiesit, ca niciodata nu gandesc ca nu sunt matura.
alta problema aseara una din usile dulapului era deschisa impingand o punga in care avea el anumite lucruri. ma acuzat direct ca am deschis usa. dar nu am deschis-o. chiar nu am umblat. mi-a zis ca nu suporta mincinosii si ca usa nu se putea deschide singura. chiar nu inteleg de ce era deschisa, dar nu am atins nimic. mi-a zis sa nu ii umblu in lucruri, sa nu ma aproprii de lucrurile lui, ceea ce niciodata nu am facut-o pentru c ii respect intimitatea.
inainte ma alinta, ma lua in brate, ma saruta,ma tinea de mana. recent numai o face. nu ma mai alinta, nu ma mai tine in brate nu ma saruta. de ziua lui care a fost recent, la 12 noptea l-am surrprins cu o mica prajitura in care era o lumanare, dupa ce si-a pus o dorinta l-am sarutat, mai tarziu cand ne-am dus la culcare am vrut sa il sarut din nou si mi-a raspuns ca un sarut se castiga nu se ofera asa.
mereu ne certam, ma acuza ca nu sunt destul de matura, ca nu am ambitii ca nu fac nimic sa imi schimb viata.
da e drept, nu am cea mai buna situatie. lucrez in olanda de doi an de zile ca si au pair.
Incerc sa invat limba, incerc sa invat programare it pentru ca am descoperit recent ca sunt pasionata de asa ceva.dar dupa parerea lui nu fac destule sacrificii. lucrez mai mult de 8 ore pe zi, stand in casa cu familia la care lucrez, sunt non stop aici, daca copii vor ceva nu pot trece pe langa ei sa le zic sunt in afara programului nu va pot ajuta.
pe langa asta invat singura olandeza, asa cum pot, cu ajutorul cartilor, internetului, dictionarelor.
invat programare it la fel singura.
imi umplu tot timpul cu invatat sau copii sau el. numai am timp de mine, sunt obosita constant. nu dorm cat trebuie, nu mai mananc cum trebuie. nu stiu ce sa mai fac, am nevoie sa vorbes cu cineva despre problemele astea, alfel simt ca o iau singura razna.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma poate ajuta cineva cu un sfat?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1502941949 (acum 6 ani)

Nu știu dacă sunt cea mai potrivita în a-ți da un răspuns la ce ți se întâmplă dar sigur ceva nu este în regulă. Ceva se întâmplă. Ai putea vorbi cu el și lamuri ce te frământă. Cred că aceasta este cea mai potrivita acțiune pe care o poți lua în acest moment.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1502941949
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1502941949
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.