Clickmed
programare rapida la medic

Durere nerv sciatic

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de MembruMobileAppGrec.georgiana cu 6 ani in urma

Buna ziua! Am citit peste tot despre aceasta problema insa nu sunt lamurita. Am 26 de ani iar de vreo 5 ani am dureri care coboara in jos pe fesa si picior. Cam de vreo 2-3 ori pe an si ma tin durerile cateva saptamani. Am fost la medici neurologi, am facut RMN, toata lumea imi spune ca nu se vede nimic in neregula. Am luat pastile midocalm, tador, paracetamol, movalis, doreta, etc. Am facut ulcer la stomac de la movalis si midocalm. Am facut fizioterapie ( cu diagnostic discopatie vertebrala), am facut tot ce trebuie sa fac, insa durerile tot apar. Mi s-a spus sa slabesc ( aveam un surplus de 10 kg), am si slabit, am inceput sa fac miscare dar tot revine. Nu stiu ce sa mai fac, la cine sa mai merg. Fara un diagnostic nu voi putea rezolva problema. Sper sa ma ajute cineva care are cunostinte in domeniu sau care a trecut prin ce trec eu. Nici nu vreau sa ma gandesc cum voi fi daca voi face un copil. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere nerv sciatic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

MembruMobileApp1498854416 (acum 5 ani)

Buna!!!
Am si eu fix aceleasi probleme ca si tine.
De 3 ani de zile am aceste simptome. Apar si dispar, de vreo 2 ori pe an. As vrea si eu sa am al2lea copil dar imi este frica. Am fost la n medici , am facut si rmn si nu iese ca as avea nimic.
Sunt curioasa daca tu ai mai aflat ceva nou sau poate ti-a trecut cumva de cand ai scris.
Poate totusi vezi meajul.
Multumesc si sanatate multa!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1498854416
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1498854416
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11636312176 (acum 2 ani)

Buna seara!,
Am si eu de ani de zile problema asta, am mers la neurolog care mi-a spus ca totul se petrece in capul meu, ca nu am nimic, ca imi induc singura durerea. M am simtit ca o idioata pentru ca stiam ce simt si cum ma doare, iar abordarea era umilitoare. Dupa mai multi ani in care problema s-a agravat, am ajuns sa-mi pun singura diagnosticul gandindu-ma ca durerea iradiaza din fata in spate. Am fost la ginecolog si am constatat ca am fibroame uriase care preseaza pe netvul sciatic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11636312176
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11636312176
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
AlaxandraE (acum un an)

Buna! Care a fost finalitatea in cazul tau, cu fibroamele care apasa pe nerv?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AlaxandraE
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AlaxandraE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.