Clickmed
programare rapida la medic

Se pot trage molarii (inclusiv molar minte) inspre primul premolar (al doilea e lipsa)?

Ortodontie Implantologie Stomatologie
Intrebare postata de Victor_A cu 6 ani in urma

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi! La varsta de 10-11 ani din pacate mi-am scos un premolar crezand ca este un dinte de lapte. Ideea este ca am o varsta de 30 de ani. Maseaua de minte este iesita partial, are o singura radacina ce-i drept. Am fost la doi medici in ortodontie destul de tinerei zic eu.

Amandoi mi-au dat doua variante:

1. Cei 3 molari sa fie lipiti si adusi pana in primul premolar (ac***a in vedere ca primul molar deja a fost inclinat putin datorita spatiului ramas gol). Primul medic tinde pentru varianta aceasta..

2. Scoatere masea minte. Adusi molarii in pozitia initiala (indreptati, cum spuneam putini inclinati -> primul molar). Aditie de os premolar. Implant. Al doilea medic tinde mai mult pentru aceasta varianta...

Va rog mult sa ma ajutati inca o data cu un sfat. Nu stiu ce sa fac din pacate...recunosc ca mi e teama sa nu iasa tratamentul...

La cerere pot trimite poze cu maxilarul (am facut radiografia si cele necesare pt aparat)

Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se pot trage molarii (inclusiv molar minte) inspre primul premolar (al doilea e lipsa)?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Valen_tina (acum 5 ani)

Va recomand cu medic ortodont la care am fost eu cu o problema asemanatoare si mi-a oferit cea mai buna solutie, dar trebuie sa vada exact ce este acolo, probabil va va pune sa faceti o radiografie. Nu trebuie sa va complicati atat de tare precum v-au zis ceilalti medici. Mergeti la Andra Smile, e o clinica foarte buna pe la victoriei, gasiti mai multe informatii pe site-ul lor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Valen_tina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Valen_tina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.