Clickmed
programare rapida la medic

Este posibil?

Prim ajutor
Intrebare postata de MembruMobileApp1499441124 cu 6 ani in urma

Buna ziua! Am si eu nevoie de parerea sau sfatul cuiva.. acum ceva timp aproximativ 4-5 luni am descoperit ca am colica renala.. am luat tratament am stat o saptamana repaus la pat. Doctorul mi a spus sa ma feresc sa ridic greutati si de statul foarte mult timp in picioare.tin sa mentionez ca am 22 de ani si prestez meseria de ospatar.De cand am inceput munca stau destul de mult timp in picioare si ieri am ridicat niste greutati destul de mari.. astazi de dimineata nu n am simtit bine iar pe la pranz am inceput usor usor sa am frisoane , tremuram si o durere excesiva de spate... tin sa mentionez ca am si usturimi in timpul urinarii... este posibil sa fie o criza de rinichi??.. abia pot sta intinsa.. multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este posibil?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Afectiuni-ale-rinichilor/6-semne-si-simptome-ale-pietrelor-la-rinichi_12256

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.