Clickmed
programare rapida la medic

Am 21 de ani...marimea penisului este de 13-14 cm,primul numar se termina in maximum 5 min,iar la al 2 lea nr foarte greu mi se mai ridica si in timpul actului sexual imi mai si moare(daca pot spune asa)...sunt foarte dezamagit de mine...:|
Am incercat un tratament de 5 luni cu niste pastile pentru imbunatatirea sexuala si marimea penisului,dar fara succes:|
Ce puteti sa-mi recomandati?
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Marire penis?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Irina Dragoi MDr. Irina Dragoi este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna seara!Lungimea normala a penisului a penisului,atunci cand nu se afla in erectie ,este de 9,16 cm,iar un penis erect are,in mod normal o lungime de aproximativ 13,12 cm ,conform studiilor,fiind utilizate in aceasta analiza date adunate de la mai multe clinici care urmeaza aceeasi masuratoare standardizata ( De la osul pubian,la varful penisului,pe partea din fata a acestuia).Marimea penisului variaza,dar intr-un interval destul de limitat.Putini barbati au un penis mai mare de 15 cm.Deci nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta.De asemenea,lunigimea penisului nu influeneaza potenta.Exista posibilitatea ca alte influente psihologice sa cauzeze incapacitatea dumneavoastra de a mentine erectia la un al doilea numar.Si acesta fiind destul de rar.Intervalul bilologic de a ejacula din nou este de aproximativ 30 de minute,dar depinde de la persoana la persoana.Nu toti barbatii reusesc sa faca acest lucru.In disfunctiile erectile stresul joaca un rol important,de asemenea si alimentatia,consumul de alcool si fumatul pot sa fie o cauza.Sentimentul de confort e foarte important, cu cat va veti detasa de aceste ganduri si va veti relaxa si simti confortabil cu trupul dumneavoastra cu atat mai probabil penisul dumneavoastra va fi in masura sa se umple de sange in timpul excitarii,astfel incat sa poata ajunge la dimensiunea completa a penisului in erectie.Ca sfat,trebuie sa fiti constient ca sexul nu se refera doar la lungimea penisului sau contactului sexual,incercati sa gasiti o varietate de tehnici sexuale in dormitor cu partenera,obserc***a ce-i place si ce nu,ca astfel sa ajungeti impreuna la orgasm.Tratamentul acela v-a fost prescris de un medic?

Dr. Dragoi Irina- Medic Specialist Genetica Medicala
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Irina Dragoi
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Irina Dragoi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.