Clickmed
programare rapida la medic

Sanse de a contracta hiv anal?

HIV
Intrebare postata de norbi3636 cu 6 ani in urma

Salutare, acum 2 saptamani am avut contact sexual cu o fata care nu stiu sigur daca avea sau nu HIV, si intrebarea mea este daca la inceputul contactului am inceput anal si mi sa rupt prezervativul dar am apucat sa o scot la timp fara sa produc fisuri anale sau alte probleme pot sa iau boala sau nu, si care ar fi sansele in cazul in care fata ar fi fost infectata? ca si simptome am avut acum 3 zile o durere mare la burta uramta de diaree de culoare deschisa si am fost la doctor si a scris pe fisa la diagnostic ca am gastroduodenita, si de vreo saptamana aproape am febra 37,2-37,3 si cateodata seara ma doare umpic capul, recunosc ca is si foarte stresat si speriat si de aceea ma gandesc ca problema cu durerile de cap si stomac le pot avea din cauza stresului.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sanse de a contracta hiv anal?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.