Clickmed
programare rapida la medic

Pierderea erectiei

Disfunctie erectila
Intrebare postata de MembruMobileApp1498418483 cu 6 ani in urma

Sunt intr-o relatie de un an cu un barbat exceptional, sentimentele noastre sunt atat de puternice incat niciunul din nou nu a mai simtit ceva asemanator inainte. Eu am 49 de ani, el 55. Inainte de a ne cunoaste, eu am fost timp de 2 ani singura, el 4.
Am fost amandoi extrem de multumiti de celalalt in ceea ce priveste sexul. Dar anul trecut, in septembrie, a fost prima oara cand s-a intamplat sa-si piarda erectia. Am pus-o pe seama schimbarii de decor, prima oara acasa la mine, aglomeratie, etc. Dupa ce s-a mutat la mine, totul a fost ok pana acum 2 luni, cand s-a intamplat din nou, apoi dupa 1 luna, si dupa 2 sapt iar.
La inceput obisnuiam sa facem dragoste de 3, chiar 4 ori pe saptamana. Frecventa s-a redus semnificativ, de vreo 2 luni si ceva, se intampla doar in week end, uneori chiar odata la 10 zile.
La inceput eu aveam mai multa initiativa, lasand sa inteleaga ca nu imi doresc ca aceasta latura sa intre in rutina, dar am redus viteza cand am realizat ca as putea sa il fac sa simta ca e prea mult pentru el.
Acum las la latitudinea lui cand se simte el pregatit, dar se intampla prea frecvent, in prea scurta perioada de timp, sa isi piarda erectia.
Eu sunt foarte intelegatoare, nu il presez, nu reprosez, pentru mine el e tot ce conteaza. Il sustin si incurajez.
La inceputul relatiei noastre am observat ca el nu ejaculeaza de fiecare data si raspunsul sau a fost ca asa a fost el dintotdeauna. Are un fel de orgasm mental. Apoi, poate avea ejaculare de 3 ori pe saptamana sau deloc timp de 2 saptamani. Apoi, cantitatea de sperma ejaculata este destul de redusa, spunandu-mi ca mereu a fost zgarcit la acest capitol.
Cu prima sotie, in tinerete, nu a putut avea copii, chiar daca toate testele au fost in regula. Dupa ce s-au despartit, ea a avut in copil cu partenerul ei.A avut in schimb un copil cu a doua sotie. Tot el mi-a spus ca nu a avut niciodata un apetit sexual debordant.
Sunt aceste pierderi ale erectiei atat de frecvente in semn al inaintarii in varsta sau poate fi altceva? V-am facut anamneza vietii lui sexuale ca sa va dati seama daca e ceva cu radacini in trecut sau e ceva normal la varsta lui. Sau poate e ceva ce are legatura cu mine? Sa ma obisnuiesc cu ideea? Cum sa abordez problema? Ce e de facut?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pierderea erectiei "
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.