Clickmed
programare rapida la medic

Am 13 ani si fac pipi in pat ce as putea sa fac? ar ajuta cu ceva daca mas duce la psiholog?

Incontinenta urinara Vezica hiperactiva Tulburari gastrointestinale
Intrebare postata de MembruMobileApp1497858471 cu 6 ani in urma

Ar ajuta daca mas duce la psiholog?? adica eu asa cred dar nu sunt sigur... am avut multe intamplari la 12 ani mia murit mama fratele meu are psoriazis tatal meu sia schimbat religia si la biserica daca merg merg cu bunicul . bunicul e bolnav. Eu noaptea visez ceva si cand ma trezesc sunt ud (dorm cu bunica) si mie frica|!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am 13 ani si fac pipi in pat ce as putea sa fac? ar ajuta cu ceva daca mas duce la psiholog?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

a (acum 6 ani)

Buna, intentia ta de a merg la u psiholog este una buna si corecta. Pentru inceput poti apela la psihologul din scoala pe care tu o frecventezi. Incearca sa discuti macar cu cineva din familie care te intelege si te va sprijini. Daca in scoala ta nu exista un astfel de psiholog, poti apela la oricare alt psiholog scolar.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de a
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de a
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.