Clickmed
programare rapida la medic

Ce mi se intampla?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de MembruMobileApp1497627581 cu 6 ani in urma

Buna ziua!Am 17 ani .In ultimul timp am inceput sa imi urasc foarte tare viata ,nu mai suport ,de cateva zile ma simt golita de emotii ma simt ca o camera goala,mi s a mai intamplat asta si a tinut o saptamana sau mai mult ,iar dupa asta am devenit fara vreun motiv agitata,anxioasa ,foarte nervoasa starile astea mi se par cele mai intense dimineata iar pe parcusul zile ma simt putin mai bine ,sunt foarte irascibila ma enervez repede,cand ma enervez nu ma pot abtine sa nu imi fac ceva rau,uneori ma simt incetinita si imi fixez privirea pe ceva in momentul ala nu imi mai vine deloc sa vorbesc si vorbesc foarte incet si lent,ma misc incet ,nu mai am chef de aproape toate activitatile care imi placeau inainte,in fiecare zi simt ca toti au ceva cu mine chiar si cei pe care nu ii cunosc simt ca ma urasc ,ca ma barfesc ,in ultima perioada am inceput sa ma trezesc din somn de cel mult 3 ori si ma trezesc mai devreme de cat ma trezeam eu deobicei .De mai multe luni sunt asa doar ca parca s a mai agravat starea mea ,inainte imi placea sa ma plimb afara ,sa fac anumite chestii,ma simteam cat de cat bine iar acum nu mai vreau sa ies pe afara ,nu mai am chef deloc sa vorbesc cu ceilalti ,am des ganduri de moarte inainte doar cand aveam probleme ma gandeam la asta ,ma simt inutila,uneori trec foarte repede de la o stare la alta adica din calma devin foarte nervoasa din fericita devin posomorata,simt ca viitorul meu o sa fie urat si mereu ma gandesc la ce lucruri rele se mai pot intampla si la ce mi s a intamplat cu greu imi pot lua gandul de la asta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce mi se intampla?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

MembruMobileApp310228 (acum 6 ani)

Buna,
prin aceleasi stare am trecut si eu. ma gandesc ca poate trebuie sa cauti adanc sa vezi de unde vine prolema, ce se intampla exact de te face sa simti toate lucrurile astea.
ai probleme cu familia?preteni? sau cu tine insuti?
cauta din rasputeri sa gasesti un lucru care iti place si sa faci. nu sta inchisa intre 4 pereti, nu vei obtine nimic. viata e frumoasa si scurta si este pacat sa nu treci prin ea cu toate experientele.
de exemplu pune-ti castile si da druu la muzica si danseaza singura in casa, fa ceva activ.
plimba-te in soare, in ploaie cum vrei tu. simte-te bine in pelea ta si apeciaza-ti viata.
uite eu la 17 ani am incercat sa ma sinucid. ma bucur enorm ca nu am facut-o, obisnuiam sa scriu in jurnale, din cand in cand mai iau jurnalele si le citesc si ma gandesc doamne ce era in capul meu.
probleme vom avea mereu, si situatii peste care vom trebui sa trecem.
si vorbitul despre probleme este un lucru care te va ajuta.
dar viata este extrem de frumoasa si merita traita la maxim asa cum este ea.
Sper ca am fost macar putin de ajutor, si daca mai ai nevoie sa vorbesti, doar da replay si discutam.
ai grija de tine :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp310228
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp310228
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1497627581 (acum 6 ani)

Multumesc mult pentru incurajare :) problema e ca de cand sunt la liceu am trecut prin multe experiente urate cu colegii mei,si cu fostul meu prieten si m au intristat foarte tare ,acum in ultima perioada am observat ca nu prea ma mai bucura lucrurile ca inainte nu mai simt placerea aia ,tot ce fac in fiecare este sa ma uit pe internet de dimineata pana seara asta faceam si inainte dar de un an am devenit foarte dependenta de internet,mai demult eram o alta persoana nici parintii nu ma mai recunosc incerc sa nu ma mai enervez atat de tare din orice dar nu reusesc ,imi pare rau ca ii fac sa sufere pe cei la care tin chiar nu vreau sa le fac asta :(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1497627581
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1497627581
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11537297425 (acum 5 ani)

Ma regasesc pe mine in tot ceea ce ai scris , la fel am 17 ani, ma enervez repede, imi vin tot felurile de gânduri urate prin cap, si la sinucidere m-am gândit. Sper sa trecem toti de aceste momente urâte 😞😞😞

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11537297425
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11537297425
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11568669121 (acum 4 ani)

Văd mai sus ca, cineva își petrece mult timp pe internet. Toți o facem! Eu sunt lipita de telefon, cu Internetul sub bot la fiecare pas. Fiind mămica urmăresc sa citesc tot ce exista pt. a imi demonstra ca e adevărata noua cercetare care susține ca, e total interzis tot ce este media, Gadget-URI, etc. pt copii sub 3 ani. Cu siguranța are un impact major și pentru Adulți având in vedere ca, la copii nu se mai produc anumite cortexuri in creier. (Am realizat o cercetare pe tema “impactul media asupra comportamentului social” și Da! Chiar are un impact major.) Ce e cert! Toate acestea ne fura somnul, ne împiedica sa vedem viața din spatele lor, ne fac lipsiți de empatie, ne face sa vrem ca totul sa se întâmple repede iar de multe ori nu realizam cât stres reușesc sa ne producă noile noastre telefoane spre exemplu. Eu cred ca, in mare parte de aici pornesc toate, fără sa realizam.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11568669121
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11568669121
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
OliviaB (acum un an)

Bună! Nu sunt doctor, dar cred că ai putea avea depresie. Totodată, cred că ar trebui să vezi dacă ai avut niște experiențe negative care ar fi putut să te aducă în acest punct. Iritabilitatea și lipsa de viață indică depresia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de OliviaB
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de OliviaB
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.