Clickmed
programare rapida la medic

Dureri dreapta sus sub coaste, ficat afectat? Ficatul doare ...?

Boli pancreatice si de ficat Tumorile ficatului si cailor biliare Ficatul gras
Intrebare postata de MembruMobileApp1495609120 cu 6 ani in urma

Buna ziua tuturor,

Ma confrut de mai bine de un an cu o problema destul de ciudata si in ciuda analizelor si ecografiei nu am gasit nici o solutie de acea ma indrept spre dumneavoastra. Acuma mai bine de un an (aprox. un an jumate)mi-au aparut brusc o durere in partea drapta sus sub coaste si am senzatia ca aceea parte este mai umflata decat partea stanga (medici m-au contrazis insa spunandumi ca sunt perfect uniforme...), durerea radiaza in fata (gura stomacului) sau in spate(langa coloana) insa este majoritar localizata in drapta sus sub coaste, sunt niste intepaturi cateaodata abia le simpt cateodata parca imi apasa civea din interior spre exterior pe pereti coastelor, am deasemenea impresia ca am o umflatura in interior.
Tin sa precizez ca locuiesc in Franta si aici mi-am facut analizele si ecografia. Nu ascund faptul ca am consumat alcool in exces intro perioda a vieti mele si anume de pe la varsta de 19 ani pana pe la 22 (ieseam des la petreceri, mai consumam si acasa... am avut un anturaj foarte nefast si pe langa asta tatal meu a fost alcoolic, a avut multe boli dealungul vieti din aceasta cauza,ultima afectiune care a fost cat pe ce sa il coste viata a fost o pancreatita acuta soldata cu septicemie, din fericire medicii de aici lau salvat - si ca sa vezi tot medic roman stabilit aici, noi am aflat acest lucru dupa operatii si cand a inceput sa se puna pe picioare, acum e bine si nu mai consuma gram de alcool de mai bine de 3 ani).
In prima faza am mers la urgenta pentru ca nu mai suportam durerea ( nu era foarte acuta insa imi faceam ganduri si eram convinsa ca am probleme la ficat si atunci durerea se accentua) la urgenta un medic ma palpat cateva minute buna mi-a luat temperatura, pulsul... pana la urma mi-a zis ca am dureri intercostale si mia dat un tratament pe care la urmat cateva zile. Durerea a disparut incet timp de o saptamana, pe urma a reaparut. M-am decis sa merg la medic (nu merg des) si iam explicat problema acesta m-a palpat si la fel mia zis ca nu am nimic ingrijorator, mi-a dat totusi sa fac un set de analize de sange, rezultatele miau iesit normale in afara de numarul de plachete un pic mai scazut decat normal ( 138.000 si norma e cuprinsa intre 150.000 si 450.000). La interpretarea rezultatelor medicul de familie m-ai zis ca nu e nimic alarmant iam cerut totusi o trimitere la ecograf. Mi-am facut ecografia si totul e din cate se parte normal, ficatul in norme, splina la fel, medicul mi-a zis ca am un pancreas foarte frumos... singura chestie ce mia gasito este un chist ovarian stang (sau drept nu mai stiu) dar mi-a zis ca nu e nimic grav. Dupa aflarea rezultatelor m-am linistit si durerea a disparut ca din senin. Insa de cateva zile aceasta si-a facut aparitia din nous... Nu mai stiu ce sa fac sincer, tin sa mentionez ca am cateodata si stari de cadere de calciu (in care trebuie sa mananc neaparat ceva dulce ca sami revin) stari de febra interioare fara ca temperatura, dureri cap. Ce as putea avea ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri dreapta sus sub coaste, ficat afectat? Ficatul doare ...?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.