Clickmed
programare rapida la medic

Am o urgență va rog ajutati-ma caci simt că voi claca.

Schizofrenie
Intrebare postata de MembruMobileApp1496612518 cu 6 ani in urma

Bună seara, mama mea suferă de squizofrenie paranoidă din ce am înțeles de la fratele meu mai mare dar datorită faptului că i-au fost furate toate actele nu exista nici un document sa arate acest lucru :( trăiesc un calvar ... O iubesc , o ador pe mama mea este tot ce am mai bun și mai frumos pe lume și nu este un om agresiv deloc doar că mai bate câmpii câteodată și nu ne înțelegem cu ea sa meargă la doctor deloc. Are o hernie abdominala care acum este terorific de mare ieșită din gaura ei de vede este enormă, piciorul stâng umflat ( a avut două episoade de dureri crâncene de picior și brat stâng ) de am crezut că moare și tot refuza medic :( ne este frică că dacă aducem medic refuza și poate are ceva și la inima și face vreun atac și nu vrem sa ai facem rău nici eu nici fratele meu dar numai știm ce să mai facem ( va jur sunt disperata) mi sa spus că degeaba chem salvarea că dacă ea zice că nu vrea sa fie consultata nimeni no va consulta. Nu știm de are dar mereu doarme , obosește constant și rămâne fără aer de sufoca datorita herniei bănuiesc ... Ia ieșit groaznic afară și de vede la ochiul liber. Suntem disperați are 68 de ani și dacă ar fi bine cu sănătatea si-ar duce și ea viața mai bine acum căci a suferit toată viețișoară ei. Va rog va implor ajutati-ma ce sa fac unde să mă duc cum sa ofere vadă un medic sincer văd cum mama mea mi se stinge ușor ușor în fața ochilor și nu știu și nu pot face nimic. Imposibil să o vada un medic , am chemat o doctora generala privata venita in îmbrăcăminte de stradă când i-am prezentato că o prietena care face medicina să de uite puțin la ea a insultat-o și să agitat atâta de tare sa panicat atat de rău că am plâns de frică să nu pătească ceva. Nu trăiesc aici în România trăiesc în Spania as vrea sa o iau cu mine acolo dar mi-e frica pe avion poate are ceva cu sănătatea grav și nu poate zbura nici nu știu AJUTATI-MA VA ROG!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am o urgență va rog ajutati-ma caci simt că voi claca. "
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/schizofrenia_110

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.