Clickmed
programare rapida la medic

Episod bipolar? raspuns medic

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de adi123q cu 6 ani in urma

Dupa tragedia de la Colectiv, la citeva zile ma apuc s-a fac curatenie in podul casei si de pe linga casa si le-am dat foc intr-un butoi de tabla departe de locuinta si in siguranta am considerat eu.Era dumineca bausem vreo 2 beri ma simteam bine.Toate bune si frumoase pina ma pomenesc cu vreo 3 politisti care sub pretextul ca as fi vrut s-a dau foc la casa m-au incatusat ,m-au dus la spitalul din Horezu acolo mi-au facut o injectie ,am fost suit in salvare si dus insotit de politie la Vilcea la Spitalul Judetean.Am fost diagnosticat cu Episod Bipolar si tratament Orfiril 1000mg si Seroquel 1ooomg,dimineata si seara primele 6 luni si dupa aceea pina in prezent orfiril 500mg si seroquel400mg numai seara.In seara cind am fost internat am fost legat de pat fapt care m-a nemultumit si am ridicat tonul am tipat sa ma dezlege ce-a ce s-a si intimplat pentru ca mi se anormal ce mi se intimpla(ulterior mi-am dat seama ca asta e procedura si la politie si a spitalului,Problema e ca pe mine a inceput sa ma doara capul ,nu rau asa incit sa te indispuna D Doctor m-a indemnat s-a continui tratamentul pentru ca medicamentatia aceasta nu se manifesta cu dureri de cap,La inceput n-am prea acceptat faptul ca sunt bolnav dar dupa ceva timp m-am resemnat mai ales ca eu ca meserie sunt conducator auto si nu am mai putut profesa,Am povestit tot ce mi s-a intimplat a intreba daca e posibil ca D Doctor sa fi gresit diagnosticul ??multumesc anticipat pt raspunsuri!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Episod bipolar?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Dacă aveți rezerve față de diagnosticul primit puteți cere o a doua opinie de la un alt specialist, medic psihiatru sau psiholog clinician. E bine să cunoașteți, de asemenea că multe perosoane care primesc un diagnostic similar, întâmpină dificultăți legate de acceptarea lui, cel puțin în faza de debut. Din descrierea dumneavoastră cel mai probabil ați avut un episod maniacal care se întâlnește în tulburarea afectivă bipolară. Vă recomand să urmați prescripțiile medicului dumneavoastră curant și vă doresc exhilibru și sănătate!

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologie si psihoterapie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
adi123q (acum 6 ani)

Multumesc pentru raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de adi123q
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de adi123q
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.