Clickmed
programare rapida la medic

Coroane dentare nepotrivite. Ce optiuni am?

Estetica dentara
Intrebare postata de MembruMobileApp1494774323 cu 6 ani in urma

Buna tuturor!

Intrebarea mea ar fi daca as putea sa imi recuperez banii pe o lucrare ce consta in 2 coronite de ceramica pe zirconiu pe care le.am facut pentru incisivii superiori centrali.
Nu stiu exact de partea cui e vina, a dentistului sau a tehnicianului, insa arata total inestetic in sensul ca nu se potrivesc absolut deloc fizionomiei mele, nu se integreaza deloc cu restul danturii mele,sunt iesiti in afara de parca decoleaza, au o forma prea alungita si unghiuri prea drepte, iar culoarea nu arata deloc precum cea pe care am ales.o, la lumina naturala apar mai galbeni decat dintii mei si nu au transluciditate, sunt opaci. Sincera sa fiu, aratau mai bine coronitele provizorii de acrilat, sunt socata :(
De functionalitate nu pot sa imi dau cu parerea pt ca imi lipsesc cunostintele insa ce nu mi se pare mie in regula: bolta prea mare, de aici si efectul de decolare, spatii prea mari intre dinti, culminand sus la gingie cu triunghi negru, care mi s.a spus ca se va umple cu gingie dar nu stiu daca este adevarat pt ca acel spatiu este mare. Si alt lucru care nu stiu daca este normal, coronitele nu stau agregate pe bonturi fara ciment, pur si simplu cad, se simt prea largi.

Sunt foarte mahnita pentru ca si persoanele care m.au vazut cu aceste coroane au spus ca imi dau un aspect de Bugs Bunny sau calut, deci nu e doar in capul meu si nu sunt carcotasa fara motive.
Si inca ceva...daca dintii mei anatomic sunt finuti, rotunjiti si destul de scurti de ce sa mi se faca niste incisivi foarte proeminenti, lungi si patratosi? Tehnicianul nu ar trebui sa tina cont de anatomia celorlalti dinti si sa incerce sa incadreze cat mai bine? Mai mult de atat, dentista i.a trimis si o amprenta a fatetelor pe care le.am avut, in ideea sa se asemene cat mai mult pentru ca aratau natural si se integrau foarte bine. Rezultatul: ceva exact pe dos. Ce sa mai inteleg eu? mai merita sa am incredere ca acest tehnician va aduce vreo modificare favorabila la aceste coroane?
Noroc ca am ales cimentarea provizorie pentru ca mi.am dat seama de cand i.am vazut ca sunt slabe sanse sa ma impac cu ei. Dentista a acceptat , desi a spus ca nu e de acord cu cimentarea provizorie.
A ramas sa o sun in cazul in care doresc modificari la ei, insa sincera sa fiu nu e nimic care sa imi placa, deci ar trebui modificat tot, caz in care cred ca mai degraba ar trebui o lucrare noua.
Am nevoie de un sfat pentru ca sunt disperata, imi vine sa plang cand ma uit la zambetul meu si nu stiu cum ar trebui sa procedez, daca e vreo sansa sa mi.i modifice pe acestia sau ar trebui sa refuz lucrarea? Nu imi pot asuma pierderea financiara pentru ca suma e mare pentru mine, chiar a fost un efort si nu as mai putea sa o platesc inca o data. Exista vreo sansa sa imi recuperez banii sau macar o parte?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Coroane dentare nepotrivite. Ce optiuni am?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.