Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fie ?

Anxietate
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210428216 cu 6 ani in urma

Salut tuturor ..sunt baiat am 27 de ani ajung la doctor foarte rar cam odata la 4 5 ani si atunci pt o raceala mai puternica ... asa s a intamplat si acum 2 luni ... am avut o tuse seaca fara expectoratie de care nu scapam de 2 saptamani nu am bagat o in seama , am zis ca trece ea .. pana intr o seara cand am inceput sa am frisoane si transpiratie abundenta fara febra insa .. atunci am avut si durere in piept care a durat cateva minute .. imediat am mers la urgente .. mi s a facut ekg. teste de sange . Test rapid tbc , radiografie pulmonara (toate fiind ok ) ..tin sa mentionez ca ajuns la urgente am inceput sa am ameteli si sa am palpitatii .. dupa ce mi s au administrat perfuzii mi am mai revenit si am plecat cu diagnosticul de bronhopneumonie interstitiala plus tratament cu paracetamol si sirop de tuse . Dupa 3 ore si asemenea diagnostic am ajuns acasa unde a inceput sa apara stare de moleseala senzatia ca sunt legat in jurul pieptului cu o curea stransa mi a disparut pofta de mancare , parca fusesem diagnosticat cu cea mai grava boala. Dupa 3 zile am mers la clinica victor babes bucuresti la pneumologie unde mi sa spus ca nu am nimic grav la plamani doar o traheobronsita acuta pt care mi s a prescris medicamentele apoi la orl und am fost diagnosticat cu faringoamigdalita acuta .. dupa o luna de la tratament a trecut tusea . Dar acum am ramas cu un disconfort pe mijlocul sternului .. senzatia de a inspira adanc , nu mai am chef de nimic din ce faceam inainte (sa merg la sala sa joc fotbal sa ies afara cu prietenii dupa ce vin de la munca ) ma simt mereu obosit de parca am alergat 10 km , am un somn neodihnitor cu intrerupe noaptea , iar dimineata la 10 minute dupa ce ma trezesc incep iar sa simt preaiune in piept si senzatia ca nu am aer . Mi e frica si nici nu mai am chefsa mai fac activitatile obisnuite . Daca fac putin efort dupa 2 luni parca simt ca raman fara aer si simt nevoia s tusesc pt a elimina aerul .. ce sa fie ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fie ? "
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.