Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot sa corectez vederea unui ochi cu mult diferit de celalalt?

Chist meibomian Tulburari de vedere Operatie oftalmologica Operatie chirurgicala oftalmologica
Intrebare postata de membru327310 cu 6 ani in urma

Mi-am facut recent o pereche de ochelari doar ca la ochiul stang lentila este plana si la cel drept este de +2.50 sferic si +1 cilindric cu o axa de 95 de grade. Desi vedeam destul de bine cu ambii ochii inainte am decis sa port ochelari penru a ma asigura ca vederea din ochiul drept nu se inrautateste, doar ca vad mult mai prost cu ambii ochi dupa ce imi pun ochelarii. Intr-adevar cu ochiul drept (dupa ce il inchid pe cel stang) pare ca vad mai bine. Ii port de aproape o saptamana pentru lucrul la calculator si la citit, dar am dureri in zona ochiului drept si dificultati de focusare dupa ce ii dau jos. Mentionez ca ochiul stang a fost diagnosticat cu hipermetropie mica si cel drept cu hipermetropie si astigmatism. Mi s-a recomandat o perioada de acomodare de cel putin 2 saptamani, dar nu vad nicio schimbare fata de momentul cand mi-am pus prima data ochelarii. Diferenta dintre cei doi ochi este foarte mare si as dori sa stiu ce as putea sa fac ca sa remediez problema. Va multumesc mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot sa corectez vederea unui ochi cu mult diferit de celalalt?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.