Clickmed
programare rapida la medic

Sunt in punctul de a-mi pierde mintile! Va rog ajutati-ma!

Afectiuni coloana vertebrala Afectiuni neurologice Antecedente de tulburari musculo-scheletice
Intrebare postata de MembruMobileApp1494151739 cu 6 ani in urma

Va rog din suflet sa ma ajutati! Anul trecut in ianuarie am inceput sa simt in partea dreapta gatului ca laringele imi agata in ceva cand inghit! Am avut o altercatie cu un coleg care mi-a bagat degetele in gat intre laringe si sternocleidomastodian! Nu stiu daca acesta a fost evenimentul declansator dar cam de atunci am problemele astea! Am inceput sa merg la nenumarati doctori care mi-au spus ca nu am nimic! Am auzit asta "Nu ai nimic" de zeci de ori fara ca cineva sa ma ajute in vreun fel! Am facut ecografie iar la ceasta ecografie s-a vazut o mica modificare in zona carotidei iar doctorul a spus ca e probabil un hematom si mi-a prescris Alle gel si m-a trimis sa fac un tomograf unde nu s-a gasit nimic patologic doar cateva adenopatii de tip inflamator! Senzati din gat s-a diminuat dar acum simt o constrictie in partea dreapta cand inghit iar muschiul sternocleidomastodian e inflamat de la baza capul pana la clavicula! Am urmat zeci de tratamente cu miorelaxante si antiinflamatoare si geluri si creme si nimic nu a functionat pana acum! Am tesniune muscula in toata musculatura gatului de pe partea dreapta pana la trapez si muschii din zona omoplatului! Dureri de cap in dreapta de tample de umar mobilitatea foarte redusa simt si amorteala dimineata si in timpul zilei! Ultima data am facut fizioterapie ac***a diagnosticul de Spondiloza cervicala, nevralgie occipitala si sindrom mialgic... Imi simt gatul putin mai liber de la fizioterapie dar simtomele aceleasi si muschiul din dreapta la fel de inflamat simt si un disconfort in zona maxilarului! Nu mai stiu ce sa fac si unde sa merg! Sunt in plina depresie momentan si am inceput sa ma satur de starea mea din toate punctele de vedere!!! Va rog ajutati-ma!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt in punctul de a-mi pierde mintile! Va rog ajutati-ma!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Adina (acum 7 luni)

Cam în aceeași situație sunt și eu...
Dar pe partea stângă!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.