Clickmed
programare rapida la medic

De unde pot veni senzatiile aste?

Afectiuni neurologice
Intrebare postata de florentin1000 cu 6 ani in urma

Buna ziua problemele mele au inceput cam prin luna decembrie 2014,stand intins in pat si urmarind la tv,dintr-o data am dat sa ma ridic ,asta a fost p***aa mea ,in secunda urmatoarea,am facut o miscare brusca a gatului,probabil ,l-am miscat brusc intr-o parte sau alta,in fine acum incepe partea cea mai nasoala,din aceea noaptea care am facut miscarea brusca a gatului,a inceput sa am asa o senzatie la gat,sa fiu eu mai clar ,nu ca nu mi-as simti gatul ,cum este o persoana paralizata,de nu isi mai simte memrbu inferior sau superior al corpului,la mine problema s-a pus in felul urmator,este vorba de o senzatie la piele daca ma intelegeti,uneori mi se pune o senzatie la piele ,parca nu mi-as simti pielea,habar nu aveti cat ignrozitoare sunt aceste senzatii,in fine dupa 3,4 luni dupa ce mi s-a pus la gat senzatia care v-am explicat anterior,au inceput usor cate usor ,sa mi se puna si la alte zone ale corpului,de exemplu sa o iau asa,mi s-a pus la frunte,gat,ceafa,urechi,piept,sold ,si uneori da mai rar pe picioare,sa va zic acum ce am observat eu ...cand incep senzatiile aste la zonele mentionate de min anterior,mi se pune ca un punct pe zonele acelea,si daca apas pe punctul acela cu mana sau zona respectiva care a inceput senzatia, ma mai lasa sa va zic asa in proportie de 60%,si sa va mai zic ceva , cand ma ia senzatia asta la piept de care v-am spus mai sus ,cand ma aplec de exemplu sa ridic ceva de jos sau oricare activitate care implica sa ma plec jos cu mainile despartind mainile de langa corp,se amplifica extrem de mult la piept,ajungand chiar sa numai simt aproape deloc pielea,va multumesc foarte mult daca a-ti citit problema mea,si astept sa imi spuneti cam despre ce e de facut,deoarece va zic sincer cu mana pe inima,ca de can au inceput ``senzatiile ```` aste viata mea a capatatat o alta forma,nu pot face nimic ,nu pot munci,si mai multe treburi care le face un om obisnuit zilnic,LA REVEDERE CU RESPECT STOIAN ALEXANDRU

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De unde pot veni senzatiile aste?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.