Clickmed
programare rapida la medic

Ce e de facut in cazul meu?

Uscaciunea ochilor
Intrebare postata de florentin1000 cu 6 ani in urma

Buna ziua ma numesc Stoian Alexandru si am sa va povestesc calvaru de care trec de mai bine de 3 ani ,in fine totul a inceput prin purtarea a niste ochelarii,toate bune si frumoase pana am incepurt sa ii port ,la vremea aceea aveam o minte de adolescent prost ? de ce zic asta ? imediat va spun...in loc sa port si eu ochelarii cum ii poarta toata lumea normal ....eu am inceputt sa ii port inca din prima zi pe varful nasului..cum adica pe varful nasului ? adica incepand din prima secunda cand i-am pus la ochii si pana i-am dat jos de la ochii asta fiind dupa circa 3 ani jumate 4 , i-am tinut numai pe varful nasuluiu,si tot timpul asta de 4ani ma uitam fix peste ei,nu stiu daca o sa intelegeti,eh problema mea care ma chinuie de vreo 2 ani jumate,a inceput in felul urmator,si va spun ca nu este nici un fel de mijto sau orice altceva sa credeti,am as va explic ce simt ,e ca si cum ai avea senzati ca ambi ochii,ar fi ```dezlipiti sau desprisi din orbita,am momente in care pur si simplu,am impresia ca mai e putin si raman chior sau pur si simplu,cred ca o sa imi cada ambii ochii din orbita,uneori cand senzatia se amplifica foarte tare ,imi da o senzzatia de un ``gol `` in locul ochiilor,si mai imi linstesc senzatiile frecandu-ma foarte tare la ochi,mai ales in parti tragand de ploape in jos,uneori am niste dureri in partile ochiilor,da sunt suportabile ,va spun sincer,am fost pe la vreo 5 oftalmologi,probabil nu am stiut eu sa le explic ce simt ,ce am facut,sau ma rog,de nu au stiut sa imi dea de cap,probabil ei tre sa inteleaga ca nu e vorba de un accident la ochii,nu e vorba de vedere,cu vederea stau foarte bine,ce va zic acum e 100& rael sa nu credeti ca am venit aici sa imi bat joc de voi,sau ca nu am ce face si hai sa rad si eu ,e chinul meu care tre sa indur zi de zi ora de ora,am fost la spitalul universitar,unde mi s-a dat sa fac un rmn orbito-cerebral,l-am facut si nu a iesit nimic,insa dupa aceea am stat eu si m-am gandit ca la rmn orbito-cerebral ies doar accidentele sau altceva,si in orice caz nu ce am eu,credeti-ma ca nu exista pagina de pe internet sa nu caut simptomele mele si va zic sincer ca nu am gasit nimic ,cred ca sunt singuru de pe mapamondu asta cu aceste simptome ,datorita frecarii mele la ochii odata la 20 minute ,am facut si o conjuctivita,eu cred asta,dupa mintea mea de muritor de rand,purtand ochelarii pe varful nasului si uitandu-ma 3,4 ani de zile peste ei,s-o fi intampplat ceva in partile ochiilor,acum as zice mai in termeni asa inteligenti sa zic asa,da nu stiu daca zic bine ,parca ar fi o destabilizare a ochiilor in orbita,noaptea ma trezesc din somn si cand aprind lumina vad totul intr-un alb imens,probabil de la frecarea ochiilor cu mainile,am facut ``urdori```si cu ochii insangerati,sti cum percep eu chestia asta care o am eu ,ca o masina care are roti ,da nu sunt stranse deloc,sunt puse de forma,adica in orice moment poate sa il lase,acum daca doriti sa ma ajutati si credeti-ma ca as fi foarte recunoscator ,v-a

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce e de facut in cazul meu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.