Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua,am 15 ani ,si am fost diagnosticat cu anxietate...intr o seara m am simti foarte rau ,cand inchideam ochii sa ma culc simteam ca ma duc departe,ametit,si niste intepaturi in zona inimii groaznice,am fost la urgente,mi s a facut EKG si mi s a masurat tensiunea ,totul bine,am facut analize de sange si urina si totul e bine.Am urmatoarele simptome:senzatie de cap strangere,apasare in partea de jos a capului,tiuit in urechi nejustificat,cateodata simt in cap niste miscari,foarte ciudat nu stiu sa explic foarte bine,am o senzatie de amorteala a maxilarului,dureri de spatee(mai sus putin de omoplati)iarasi dureri care persista de zile bune ,cateodata simt ameteli scurte si puternice,ma simt umflat in cap si simt capul plin,mi se face pielea de gaina fara motiv,tot la fel ca niste unde care pleaca din cap spre picioare ,cateodata sunt si stricat la stomac,iar simptomele sunt ciudate si diverse si persisa de 1 luna ,am fost si la spitalul Budimex unde am facut analize la inima,toate bunee,sunt foarte nervos din cauza asta,nu pot sa fac nimic cum trebuie ,ma simt limitat din aceasta cauza care nu trece,sunt programat pe 3 mai la endocrinolog dar simt ca e departe si eu vreau ajutor mai repede,nu cred ca e vorba de anxietate,atac de panica,stres,eu sunt vesel si nu am probeleme de genul,vreau sa fiu ca inainte nu mai suport aceasta problema ,va rog ajutati ma cu un sfat,zii buna :)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog sa ma ajutati?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Bună ziua!
Îngrijorarea/ nervozitatea dumneavoastră este firească în contextul în care nu aveți nici o explicație/ înțelegere în legătură cu simptomele fiziologice pe care le simțiți. Este bine să știți că ceea ce experimentați sunt simptome reale, dar este posibil ca ele să nu fie datorate unei boli fizice reale. Dacă investigațiile medicale pe care le faceți nu conduc către nici un diagnostic, atunci este indicat să mergeți la un psiholog clinician pentru a face o evaluare psihologică, care va indica într-un mod mai clar cu ce fel de problemă vă confruntați și tratamentul recomandat pentru remedierea simptomelor.
Ca să răspund întrebării dumneavoastră, evaluarea psihologică este primul pas pe care trebuie să-l faceți, imediat ce toate investigațiile medicale au fost efectuate, iar rezultatul nu conduce către un diagnostic medical.
Este bine să știți că studiile și literatura de specialitate indică ca cel mai indicat tratament pentru tulburările de anxietate sau de somatizare, psihoterapiile cognitiv-comportamentale.
Dacă aveți întrebări suplimentare vă rog să mi le adresați.
Cu cele mai bune gânduri,

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Anxietate.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Hristos a Inviat! Din ce descrii tu, este anxietate si sunt atacuri de panica, oricat de intrigant ti s-ar parea asta. Daca doresti, poti sa imi scrii la adresa de mail stef.budacu@ adresa_web_filtrata
Oricum, recomandarea mea este sa cauti impreuna cu parintii un psihoterapeut specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Cauta un terapeut in care sa simti ca poti avea incredere totala, in felul acesta vei invata multe despre tine, in scurt timp. Succes!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DR AGATHA VASAI MDR AGATHA VASAI este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna seara, simptomele care le descrieti pot fi tratate prin terapii complementare acupunctura, homeopatie, ayurveda sau prin tratament alaturi de o terapie cu un psiholog.Nu va speriati, sunt rezolvabile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de DR AGATHA VASAI
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de DR AGATHA VASAI
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.