Clickmed
programare rapida la medic

De ce apar acele simtome ma simt rau nu vad bine ametesc se rotesc ochii in cap vad cu totul altcev?

Epilepsie Tulburari ale sistemului nervos central Lennox Gastaut Convulsii Sindromul West
Intrebare postata de MembruMobileApp1490361320 cu 7 ani in urma

Ma numesc Octavian am 37 ani sunt bolnav de epilepsie de la 11 ani di n cauza une cazaturi pe gheata cu capul,apoi la 7 luni am facut o criza in somn.am fost la spital sa fc analize si sa dat diagnostic de epilepsie crize comitiale GRAND MAL iau de atunci tratament zilnic am mai fc crize la interval de 7 ani acum am un an si 8 luni de canad nu am mai facut crize dar cand racesc si fac febra ma iau niste convulsii ameteli sa le spun asa ma simt rau nu mai vad bine se rotesc ochii in cap ma ingalbenesc la fata si apoi cand imi revin am o stare de somnolenta am tratament de convulex 500 mg 3 pe zi si levetiracetam de 500 mg doua seara doua dimineata si ma tine asa ametelele astea trei patru zile si nopti nu dorm bine am mereu o spaima in mine,ajutatima ce medicament pot lua impotriva acestor convulsii,mai merg la spital si imi fc un diazepam si ma linistesc am facut in 2008 un tomograf mi sa zis ca se cunoaste este ca un rotund de 3,5 cm

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce apar acele simtome ma simt rau nu vad bine ametesc se rotesc ochii in cap vad cu totul altcev?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.