Clickmed
programare rapida la medic

Boala grava sau nebunie? raspuns medic

Tahicardie supraventriculara Anxietate si stres Dispnee Aritmie cardiaca Spasme musculare
Intrebare postata de Grad cu 7 ani in urma

Buna ziua,
Ma numesc Ioan si am 24 de ani,de 6 ani ma confrunt cu niste probleme care se pare ca nu se rezolva deloc. Era in perioada liceului,beam multa cafea,fumam,consumam alcool,saream peste mese,nu dormeam corespunzator.Deodata inima a inceput sa imi bata foarte repede,stari de lesin,palpitatii. Am ajuns la urgente iar cei de acolo au spus ca am facut o spasmofilie.Am lasat viciile nesanatoase si am facut tratament cu magne B6 si stresclin care nu prea m-au ajutat.Peste mese continuam sa sar. Pana acum 4 ani aveam spasme musculare,stari de sufocare,tahicardie sinusala,stari anxioase,ma simteam neinteles,am pierdut increderea in medici.de fiecare data cand ajungeam la urgente imi spuneau ca nu-i nimic grav si ca nu am nimic la inima,dar situatia s-a agravat cand intr-o zii m-am aplecat dupa ceva si inima mi-a luat-o razna de tot.Ajuns la urgente din nou medicii s-au speriat cand au vazut puls 180.M-au pus sa imi tin respiratia iar dupa cateva secunde,inima si-a revenit.Au scris pe fisa suspect TPSV.Am consultat 2 cardiologi,am facut EKG si ecocardiograma si au spus ca toate sunt perfecte.Am trecut si pe la endocrinolog care si la el au iesit toate bune.Am fost indrumat de toti medicii la psiholog.Crizele de TPSV sunt rare si raspund de fiecare data la manevre vagale.Dar celelalte simptome ma ingrozesc.Lipsa poftei de mancare,palpitatii,extrasistole,spasme musculare,agitatie dimineata cand ma trezesc,stari de voma,am impresia ca nu imi ajunge aerul.Precizez ca a murit un om in fata casei mele cand aveam vreo 12 ani,si de pe atunci am facut atacuri de anxietate.Puteau sa se dezvolte acele stari si sa colapseze acuma? Nu mai stiu ce sa fac.Imi afecteaza viata enorm,nu mai pot sa ies,sa beau o bere,sa alerg,sa calatoresc,ma ingrozeste gandul ca o sa mi se faca rau.Va rog sa ma ajutati sa imi dati un sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Boala grava sau nebunie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 7 ani)

Bună ziua! Vă recomand să căutați un psiholog specializat în psihoterapii cognitive și comportamentale. Pentru intrebări suplimentare vă stau la dispoziție. Cu cele mai bune gânduri!

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Tahicardie supraventriculara.

Inscrie-te aici!
Grad (acum 6 ani)

Se poate sa fac TPSV pe plan anxios?Nu poate nici un medic sa isi dea seama de unde am aceasta tahicardie.Am fost pe la institutul inimii si au spus ca nu este cazul sa fac studiu electrofiziologic pentru 2 TPSV-uri pe an.Nu mai inteleg nimic.Imi este frica sa alerg,sa ies la munte,sa merg singur pe distante mari.Aceste stari m-au facut o leguma.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Grad
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Grad
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena (acum 2 ani)

Buna , ti au trecut starile si tpsv ? Eu am de 7 ani si am inceput sa ma gandesc serios la ablatie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alexandra Tg jiu (acum un an)

Buna copilu meu de la 9 ani este operat ablatie prin electrofiziologie ,clinica Cardiotim Timisoara Prof dr Ivanica Gabriel .Cost operatie 25000 spitalizare 1 zi.Medici de ecceptie totul de lux .Au trecut 4 ani si este un nazdravan face sport viata normala fara jici o criza .O singura criza a facut 180 puls si atunci am si operat .Va recomand Dr Gabriel Ivanica

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alexandra Tg jiu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alexandra Tg jiu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.