Clickmed
programare rapida la medic

Ziua 12 dupa oprirea fumatului- cand se amelioreaza simptomele?!

Lasat de fumat
Intrebare postata de MembruMobileApp1488621860 cu 7 ani in urma

Azi e ziua 12. Am inceput-o cu panica ca-mi venea sa fumez si pisica. Dupa jumatate se ora am inceput sa fac tot felul de scenarii despre modul im care as fuma o tigara. Am trimis un prieten la farmacie sa-mi ia tigari NTB ca poate o sa ma potolesc dupa ce fumez o mizerie de-aia. L-am trimis pe el de frica ca daca as merge eu as incurca usa farmaciei cu usa magazinului de langa, care are doar produse de tutun si accesorii. S-a dus el. Am facut ture prin casa, am spalat niste vase, am deschis geamul sa intre aer poate poate ma linistesc. Dupa o ora ma suna prietenul meu ca a fost deja la 4 farmacii, ca tigarile alea nu se mai gasesc. Ma ia iar panica. Ma pun in pat si incerc sa ma linistesc. Imi vin in minte o mie de scenarii in care fumez o tigara. Ma ridic. Ma ia ameteala. Am o stare de insomniac. Mi-e somn, dar nu pot dormi, sunt prea obosita sa fac altceva... doar mi-e somn. Intru pe forum-uri si-mi apar o gramada de indivizi care se lauda cu cat de usor le-a fost lor, ce super oameni sunt ei, ce eroi, flower power totul e roz. Rahat. Eu sunt departe de toti sfintii astia in lasatul de fumat. Caut cu disperare un mesaj care sa-mi oglindeasca macar un sfert din ce traiesc eu dupa aproape 2 saptamani si sa imi dea un confort psihic ca starea asta nu va dura prea mult. Nu am gasit, asa ca am hotarat sa creez o categorie noua de forum in care sa atrag altii ca mine, sa ne confortam reciproc si poate incuraja. Daca nu, sper ca postarea mea sa ajute pe cineva ca mine la un moment dat. Ma simt ca in reclama aia la fixativ cu "coafura rezista". La mine e "pofta rezista". Cand trece oare??? #rezistfarafumat #purgatoriulfumatorului #

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ziua 12 dupa oprirea fumatului- cand se amelioreaza simptomele?!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.