Clickmed
programare rapida la medic

Poate interpreta cineva aceste analize, va rog?

Vaginita bacteriana Infectie vaginala
Intrebare postata de Lorellei cu 7 ani in urma

Am fost la ginecolog pentru recoltare si a facut recoltarea cu betisorul / lama ( doar atat, deoarece nu a reusit sa lucreze cu valvele ginecologice deoarece aveam dureri prea mari , mentionez ca m-a durut si doar cu betisorul ) si am luat analizele de la laborator. Initial i-am spus ca am secretii branzoase , dese , dureri in timpul actului sexual si la urinare , uneori si mancarimi si senzatie de arsura.



Staphylococcus aureus - absent
Streptococi beta hemolitici - absenti
Candida spp - absente

Frotiu cu celularitate foarte saraca reprezentata de :
- rare celule epiteliale
- absente leucocite polimorfonucleare neutrofile
- prezenti lactobacili doederlein
- absente filamente si celule levurice
- absent trichomonas vaginalis



Ce inseamna acest rezultat? Dupa ce i-am dus analizele, mi-a dat diagnosticul de Colpita ( vaginita, parca ) si mi-a dat reteta pentru un gel Saforelle si capsule Fluomizin. E corect? N-a fost foarte rabdatoare si inca nu sunt complet impacata cu ideea, poate a gresit ceva.. Mi-a mai spus si ca daca nu imi trece dupa acest tratament, sa revin la ea pentru un set de teste pentru Chlamydia si cancer de col uterin..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate interpreta cineva aceste analize, va rog?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.