Clickmed
programare rapida la medic

Avortul medicamentos

Sarcina
Intrebare postata de MembruMobileApp1487206772 cu 7 ani in urma

Buna seara . Sunt insarcinata in aprox6 sapt , inca de la inceputul sarcinii.am.avut dureri menstruale din ce in ce mai puternice zilnice , slabiciune , stare de voma.Am fost la ginecolog in sapt 4 , iar sarcina nu se vedea la ecograf. Ma pus sa vin din doua in doua zile pt analize de sange hgg , valorile cresteau consecutiv ,dar sarcina nu se vedea la ecograf .Mi-au apua ca la valoarea 2600 in aprox 5 sapt sarcina se vede . Intr_o noapte am sangerat puternic , am.fost la urgente , bineinteles ca ma trimis acasa mi-au spus sa vin dimineata la analize de sange , iar atunci hgg-ul a scazut cu 1000 de procente . Mi au apus ca am pierdut sarcina , mi-au dat calmante pt dureri si sa revin in 14 zile la control. Dupa patru zile de dureri , inainte sa plec in vacanta m-am dus din nou la doctor si mi-a spus ca sunt inca insarcinata, o posibila extrauterina si bine ca nu am zburat cu avionul pt ca puteam muri in zbo.Nici acum nu imi pot spune ce tip de sarcina am , dar mi-a recomandat un avort medicamentos cu Metrotexat . Mi-au spus ca numai este o sarcina normala , asta dupa ce am luat la calmante 4zile . Am acceptat ! Astazi am facut perfuzia cu Metrotexat , in urma analizelor de sange si valorilor crescute consecutiv , am stat in spital o zi , iar seara ma trimis acasa . In caz de dureri puternice de ovare sau sangerari abundente sa revin . Problema este ca am dureri de spate puternice , constipatie , dureri moderate de ovare , sangerarea s-a oprit brusc (desi sangeram zilnic pana la aceasta procedura ) , sunt balonata si am crampe puternice la stomac , simt ca explodeaza mi-au apus ca asta este normal .. intrebarea mea este oare la cat timp dupa aceasta procedura uterul incepe sa elimine sarcina ? Sau cand o sa inceapa avortul .sunt f confuza , ma simt rau fara nici un fel de informatie . Merg la un spital de urgete din Viena care nu imi ofera nici un sprijin , daca merg acum ma va trimite acasa ca data trecuta !! Va rog astept un raspuns .oare este normal ce se intampla ? Multumesc . Loredana

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avortul medicamentos"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.