Clickmed
programare rapida la medic

Sot alcoolic?

Alcoolism Dependenta de alcool Dependenta alcoolica
Intrebare postata de calinalcoolic cu 7 ani in urma

Am un soț care are perioade de beții una după alta și care îl țin două trei zile după care iar nu mai bea cateva luni! De revelion a fost mort de beat de l-au adus vecinii din zăpadă de afară (atât de beat era că nu se pute ține pe picioare)!Nu a băut o lună de zile si zece zile, acum a început iar sa bea peste măsură de două zile tot bea și doarme! A avut ani când îl țineau câteva luni bețiile ( anii 1999, 2000, 2002, 2003, 2005, 2008,2010), însă acum numai face cum făcea atunci (s-a mai cizelat să zic așa), deci perioadele de beție sunt scurte acum! Face cam cinci perioade de beție de 2-3 zile intr-un an! Sper ca această perioadă să nu îl țină mult timp ca în anii 1999, 2000, 2002, 2003, 2005, 2008! Dacă îl ține mai mult de 3-4 zile perioada aceasta vă voi contacta dinou! El când deschid un subiect pe tema băuturii zice că nu sunt normală și că exagerez, nu recunoaște că are o problemă cu alcoolul! Când nu bea este cel mai bun, însă când bea doarme și nu face nimic. La beții nu este violent și nu umblă la volan beat (umbla in anii 1999, 2000, 2001) dar acum numai bea la volan! Nu știu ce să fac cu el! Are 61 de ani și numai știu ce să fac ca să numai bea! I-am spus de nenumarate ori să numai bea dar nu ascultă. Când îl apucă îl ține două trei zile( sper să nu fie 2-3 luni căci atunci mă întorc la naii 1999, 2000, 2002, 2003, 2005, 2008) Aștept un răspuns!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sot alcoolic?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Carmen (acum un an)

Buna ziua!
Sotul meu e alcoolic de ani de zile si cu anii sa agravat boala si vrea sa se interneze la un centru de dependenta de alcool.
As vrea sa stiu si cine imi poate zice ce clinici sunt gratis fara plata in judetul Teleorman!
Va mulțumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carmen
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carmen
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.