Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua ,
am fost declarat ca am aceasta nenorocire de trombofilie . Sunt un barbat de 58 ani ,dinamic .Pentru mine este tot ce-i mai rau .Iau acele doua renumite pastele Detralex si ...am uitat ( nu sunt langa mina ).Am inteles ca poate dura tot ce mai am de trait .
Va rog ,exista un remediu iute si bun ? Aici in RO sau undeva in lume ? Oricare ar fi el ...operatie ,acupunctura ,orice .
Daca cititi si-mi dat un raspuns ,va raman profund indatorat .
PS .Sunt un tip care nu are stare .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot face ceva efort ,macar ....mersul pe jos .?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

Trombofilia, o afectiune in care sangele are o tendinta mai mare de a forma cheaguri, poate fi gestionata, dar nu vindecata in totalitate. Efortul fizic moderat, cum ar fi mersul pe jos, este in mod general recomandat, atata timp cat nu prezinta simptome cum ar fi oboseala extrema, umflare sau disconfort/durere.

Este important de mentionat ca trebuie sa evitati efortul intens sau activitatile care va pot cauza vatamare sau sangerare.

Detralexul este un medicament folosit pentru a ajuta la circulatia sangelui, dar nu este o cura pentru trombofilie. Discutati cu medicul dumneavoastra despre orice alte medicamente pe care le luati si orice simptome noi sau agravante pe care le puteti avea.

Cat despre un "remediu rapid si bun", nu exista asa ceva pentru trombofilie. Tratamentul depinde de tipul si severitatea trombofiliei dumneavoastra, precum si de starea dumneavoastra generala de sanatate.

Unele forme de trombofilie pot necesita terapie cu anticoagulante pe termen lung, in timp ce altele pot fi gestionate cu modificari ale stilului de viata, cum ar fi adoptarea unei alimentatii sanatoase si efectuarea de exercitii fizice regulate. Cu toate acestea, este esential sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a face orice modificari in ceea ce priveste dieta sau regimul de exercitii fizice.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/hematologie

Articol de interes:
sfatulmedicului.ro/Tulburari-de-coagulare/afla-care-sunt-cauzele-si-simptomele-trombofiliei_15108

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.