Clickmed
programare rapida la medic

Toate problemele mele au inceput in aprilie 2015 cand am facut o bronsita(aceasta s-a vazut pe radiografie).Am primit tratament cu tavanic, antiinflamatoare, etc.In acel an am fost ok.
Adevarul este ca nu am mai mers la un control sa vad daca sunt vindecata.
In urmatorul an aprilie 2016 au inceput din nou problemele,m-am dus la spitalul de pneumologie la un control, diagnostic:pneumonie interstitiala dreapta, bronsita spastica , insuficienta respiratorie.
Am primit tratament injectabil ampicilina cu gentamicina, ambroxol, vit.C , Ibuprofen si in continuare pe termen mai lung Symbicort 160/4,5 si ventolin la nevoie(nu a fost cazul).
Dupa o luna, control, dar starea mea nu era buna.
Diagnostic :bronsita spastica si pneumonia in regresie.Tratament cu tavanic 5 zile si in continuare symbicort si am mai primit Septilin.
Am continuat cu symbicort si septilin 3 luni si apoi am intrerupt undeva in august 2016.M-am simtit ok.
Anul acesta in ianuarie am ajuns din nou la pneumologie:
Diagnostic:1. 537-J84.9-Boala pulmonara interstitiala nespecificata
2.526- J44.8 - Alte boli pulmonare obstructive cronice specificate
3.527-J45.9- Astm , nespecificat.
Va rog sa-mi explicati aceste diagnostice .Nu inteleg faza cu specificat si nespecificat.
Mi s-a spus de catre medic ca nu trebuia sa intrerup tratamentul pe care l-am primit anul trecut.Am primit acelasi tratament symbicort , ventolin la nevoie(dar nu l-am folosit niciodata ) si in plus mi s-a dat singulair de 10 mg.Symbicort l-am inceput cu 4 zile mai devreme ca si singulairul, dar de cand iau si singulair(1 pastila seara) , ceva nu este in regula.
Am dureri in gat , dificultate la inghitire (ca si cum as avea o raceala)plus ca azi dupa treia zi de singulair dimineata la trezire am simtit tremuraturi in picioare si o slabiciune si starea mea era nasoala.
Ce se intampla ?
Sunt compatibile cele doua medicamente impreuna ?
Am uitat sa va mai specific ca in continuare am luat si Septilin dar numai cate unul in fiecare dimineata(pe considerentul ca este un supliment vegetal).Toate cele trei luate impreuna dau reactiile pe care le-am avut mai sus ?
Va multumesc si astept un raspuns.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Boli ale plamanilor ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.