Clickmed
programare rapida la medic

Buna Ziua! Acum Doua Luni SoțUl Meu A FăCut Un Computer Tomograf In Zona Toracica Iar îN Urma Acestu

Cancer pulmonar cu celule mici
Intrebare postata de MembruMobileApp1485192827 cu 7 ani in urma

La nivelul parenchimului pulmonar in dreapta exista trei micronoduli pulmonari cu dimensiuni de aproximativ 6mm la nivelul LSD in contact cu scizura orizontala, respectiv doi noduli de aproximativ 4-5 mm la nivelul LM. În rest, plămânii și căile aeriene principale au aspect normal cu mențiunea unor benzi fibrotice fine apical bilateral. Fără colecții pleorale sau îngroșări ale pleurei. Am fost la pneomolog și a spus că nu e nici o problema grava și că mai multe persoane pot avea asemenea micronoduli fara să aibă probleme. As dori sa întreb dacă aceștia ar putea fi suspiciunea unui cancer pulmonar .Menționez că soțul meu are o tuse persistenta de mai multi ani dar numai dimineata. Nu expetoreaza sputa cu sânge .As dori, dacă îmi puteți da un răspuns la această intrebare. Mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna Ziua! Acum Doua Luni SoțUl Meu A FăCut Un Computer Tomograf In Zona Toracica Iar îN Urma Acestu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1494687131 (acum 6 ani)

Se spune ca o persoana sanatoasa poate avea pana la aproximativ 10 micronoduli fara nicio semnificatie patologica. Daca nu sunt si alte modificari descrise, cel mai probabil nu este vorba de cancer, insa ar fi bine ca nodulii sa fie urmariti la un anumit interval. Ma gandesc ca tusea sotului dumneavoastra se datoreaza faptului ca este fumator, atunci e normal sa o aiba - se numeste bronsita cronica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1494687131
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1494687131
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.