Clickmed
programare rapida la medic

Stari de rau si dureri de cap

Amigdalita Durere de cap Infectie bacteriana Raceala
Intrebare postata de MembruMobileApp1484676345 cu 7 ani in urma

Buna seara. Va rog din suflet sa ma ajutati cu tot ce puteti. Am 18 ani. Totul a inceput in martie 2016, cand am racit mai serios si m-am tratat singur. Am ramas cu o tuse foarte nasoala care se manifesta la inceput chiar si in crize nocturne, chiar si in timpul in care faceam antrenament. Dupa o perioada buna, a trecut si asta. De atunci, pana in iunie, tot aveam CEL PUTIN o raceala usoara pe luna. Pe langa astea, aveam o flecma alba, dar care nu simteam ca vine dinspre plamani, ci din caile nazale inspre faringe, mancarimi in gat (care mai imi declansau tuse) si stari de rau (uneori dureri de cap, uneori pur si simplu niste stari ca de raceala as zice: senzatie de greutate in cap, confuzie, parca o presiune usoara in zona fruntii). La vremea aceea mi se ameliorau cu un capucino.
Mai recent, in iunie, am facut amigdalita si am luat antibiotic (Zinat 500mg, 5 zile cred). Tratamentul a fost aproape singura perioada cand am fost ok, dar dupa mi-au ramas durerile de cap in frunte, iar in prima sapt dupa tratament am avut secretii nazale abundente (transparente dar uneori maronii, parca cu sange). Am asteptat gandindu-ma ca o sa imi treaca, dar mi-a ramas durerea de cap. Interesant e faptul in jur de ziua 3 ma simteam bine, dupa a 3-a zi incepand aceste stari. Am fost trimis la ORL si analize (asta era deja sfarsitul lunii iunie). La analize mi-a iesit doar o lipsa de magneziu maricica (restul ok: analiza de scaun, de urina, exudat nazal, proteina c reactiva, tgo, tgp + alte analize uzuale), iar orl-istul m-a trimis la radiologie la sinusuri. Acolo radiologistul mi-a scris ca sinusurile sunt normale, dar fosele nazale partial obstructionate. Cand am dus radiologia s-a uitat orl-istul pe ea, dar a zis ca e ok si mi-a dat tratament doar pt lipsa de magneziu. Nu stiu daca treaba cu fosele are vreo relevanta. In fine, dupa ce am primit tratamentul dupa o saptaman tot ma durea capul. Am luat nurofen raceala si gripa si intr-un final a trecut durerea, insa mai aveam stranuturi in mod constant (nu stiu sa spun daca chiar zilnic). Totul a fost in rest perfect pana la sfarsitul lunii septembrie cand am facut, din nou, amigdalita. Nu mi-au aparut acele stari de dinainte. Din nou, zinat 500mg, 7 zile acum (fiindca cica era destul de mare amigdalita). Din nou, primele zile de tratament sunt ok, iar dupa revin durerile de cap si starile alea de rau ca inainte. Am dat-o dupa cu nurofen raceala si gripa din nou. Iarasi, dupa asta, 2 saptamani ok, si apoi iarasi starile. Era cam jumatea lunii octombrie. De atunci tot asa o duc, in tonul asta: ori dureri de cap propriu-zise in frunte, ori starile acelea de rau. Si de aici incepe problema actuala. Tot asa am dus-o de atunci. Starile acestea mi se ameleoreaza la dus cald pe fata, la un ceai cald (eventual sa pun cana calda pe frunte), la aplicarea presiunii in puncte din zona sinusului etmoid si cand fac sport. De asemenea, daca consum ceapa, usturoi, hream parca ma ajuta. In aceste circumstante ma simt bine. De asemenea, cand mi-e foarte rau, daca dorm iar se ameleoreaza. In decembrie din nou am avut inflamtie in gat, dar era doar rosu in gat. De la momentul ala pana acum, am si niste dureri de cap (nu chiar asa suparatoare ca celalalte senzatii) resimtite in diferite zone: odata in partea din spate stanga a capului exact inainte de ceafa, odata in lateral, odata in varful capulu, etc. La momentul acela in decembrie, chiar am fost rau si am primit antibiotic in caz ca fac febra. Nu am facut, dar totusi l-am luat si am fost un pic mai bine, dar aceleasi stari. De asemenea, mi-a mai dat si magneziu, dar tot asa.
Toata povestea am spus-o medicului de familie, dar el a zis sa mai revin daca sunt tot asa sa ma trimita la neurolog. Mie nu imi vine sa cred ca e ceva neuronal ac***a in vedere contextele mentionate mai sus. Cred ca ar trebui acordata mai multa importanta contextului pe care il spun. Ce analize sa fac? Unde sa ma duc? Poate fi un microorganism in gat, la plamani, undeva? (Nu fac febra. Mai aveam momente cand simteam ca ma incalzesc, ma roseam in obraji, dar am luat odata temperatura in acel moment si nu aveam febra. De asemenea, stranut des). Ar ajuta un exudat faringian?
Ma iertati pentru un subiect asa lung si incurcat, dar sunt disperat si satul de boli si sistemul medical si nu as vrea sa ma duc in multe locuri degeaba. Trebuie sa stau sa dorm mereu cand ajung de la scoala ca sa imi ameleoreze starile astea, ca sa pot face ceva. Nu vreau sa fiu ca in vara: analize bune in afara de magneziu, radiologie SAF bine.. Totul bine, numai eu nu! Oricum, o sa fie distractiv sa ma duc din nou la diverse controale pe care mi le sugerati. Vine sfarsitul de luna, in care ti se spune cu neputinta: "Nu mai avem fonduri!".

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stari de rau si dureri de cap"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.