Clickmed
programare rapida la medic

Nu raspunde cand il strig si nu se uita in ochii nimanui sau foarte rar, sunt semne de autism?

Autism Sindromul Asperger Tulburari psihice
Intrebare postata de MembruMobileApp1484275913 cu 7 ani in urma

Am sa explic mai exact viata copilului nostru, avem doi baetei unul de 3 ani si unul de 1,6 luni, cel de 3 ani dezvoltat perfect vorbeste deja joaca fotbal etc. Cel de 1.6Luni este mult mai diferit pana acum cel putin nu raspunde la numele lui si nu se uita in ochii nimanui si plus cand vede desene care ii plac lui isi flutura mainile pentru cateva secunde si isi incoarda cam tot corpul doar cand ii place ceva face asa care stiu ca este un semn mare de Autism de aceea am dus Copilul la Doctor Specialist in UK deoarece locuim aici cam pe la 1.4luni aproximativ, au spus sa nu ne facem griji inca este prea devreme si ni sa facut referinta la Ochii si Auz care vor urma luna urmatoare fiind februarie 2017 dar cu siguranta nu are aceste probleme deoarece daca ii pun desene sau baby songs fuge din cealalta camera la televizor sa vada si devine foarte concentrat pe desene, care vreau sa mentionez ca de vreo doua luni sunt scoase aproape de tot din programul lui, Iar de vazut vede ce nu iti imaginezi firmituri bagate in covor lucruri foarte minuscule si greu de observat el le vede le ia si le baga in gura dar nu le inghite, defapt cam tot ce prinde baga in gura.
Primul an al Copilului a fost desfasurat cam asa: Desene la Televizor nu exagerez undeva la 8-10 ore pe zi aproape zilnic deoarece statea cu Bunica lui si ea find obeza nu prea putea face multe cu el si il tinea in patut majoriatea timpului iar noi il vedeam poate daca aveam noroc 1ora pe zi seara care urma sa imi dau seama ca a fost ce-a mai mare p***ae sa ne lasam copii pentru lucru si probabil ca vom regereta asta toata viata etc...
Intrebarea este poate fi din cauza desenelor asa? sa nu dea atentie niminui sa nu te priveasca deoarece a fost obisnuit mai singuratic si doar cu desene?
cateva chesti care le face sau are si nu se potrivesc cu Autismul: Este dezvolat foarte bine are undeva la 15kg, merge si alearga normal rareori pe varfuri, se catara foarte bine de ex: daca il las in bucatarie merge singur la masa trage scaunul in afara pana cand are el loc sa se urce pe sezut si de acolo se urca pe masa unde face ture iar, daca ii se face Lapte si il pun undeva pe dulap la o inaltime unde poate el sa ajunga se intinde si isi ea singur sticla, mananca cu mana singur, nu pare sa fie retras de copii dar nici nu face prea multe cu ei doar sta intre ei. Multumesc si sper sa primesc niste sfaturi utile pentru copilasul nostru drag!

Pentru contact in privat [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu raspunde cand il strig si nu se uita in ochii nimanui sau foarte rar, sunt semne de autism?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

Utilizator11622401868 (acum 2 ani)

Buna seara... după atâta timp ne puteți spune ce s-a concretizat cu copilul dumneavoastră... și eu ma aflu intr-o situație similară.
Va mulțumesc!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11622401868
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11622401868
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Andrada (acum 2 ani)

Bună oare ce v-au spus doctori? Aceasi problema o avem si noi 1 an si 11 luni

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andrada
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andrada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Paula (acum un an)

So eu sunt in aceiași situație cu fetița mea de 2 ani și 2 luni , foarte rar îmi da importantă când o strig pe nume, și nu Răspunde. Noi tot in Uk suntem aveam review in Decembrie cu Health vizitor sa vedem ne va spune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Paula
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Paula
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Cristian (acum un an)

Doamne Dumnezeule! Parca o Descrieți pe fetita mea de 2 anișori 🥲,cu singura diferența ca are desene undeva la 2-3 ore pe zii.Puteți sa ne Spune-ți cum este acum?🙏🙏🙏

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Laura (acum un an)

Bună! Am observat fix cele descrise mai sus,așa era fetița mea ,la 1 an și 2 luni am realizat totul...avea 2h de desene pe zi,chiar mai puțin, însă era HIPNOTIZATĂ de acestea. Acum are un an și 3 luni...fără Tv și orice alt dispozitiv de o lună fata ȘI-A REVENIT!!! Se numește AUTISM VIRTUAL,90%din cazuri si-au revenit complet...fata mea nu are voie până la 3 ani deloc la dispozitive,iar de la 3ani până la 4 ani doar 30 de minute pe zi anumite posturi ...deci suntem un caz fericit.Am mers la 8 medici renumiți,nu mi-a venit să cred că tehnologia poate ,,să îmi ia copilul,, așa ușor...faceti exerciții pentru motricitate fină,exerciții sport,ținut copilul între copii,plimbat 4-5h pe zi AFARĂ! Noi am primit și Alinan atenție si concentrare 60 de zile,totul este normal acum,multă sănătate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Laura
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Laura
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IoanaN (acum un an)

Buna Laura. Fetita mea are 10 luni, undeva pe la 7 luni cam 30 min pe zi ii puneam ceva la tv doar sa pot sa o schimb ca nu statea deloc. Deci nu exagerat. Insa acum am dati in care o strig si de 10 ori si nu se intoarce. Daca intra sotul in camera se intoarce imediat, uneori daca ii spun hai sa iti dau ceva se intoarce. Inca nu imi arata cu degetul si nu face papa. Plange daca plec din camera, are contact visual insa daca dau drumul la desene efectiv nu ne mai baga in seama. Normal ca de 3 luni nu am mai dat drumul la tv deloc deloc. Insa nu stiu cum sa procedez cu raspunsul la nume. La ce medici ai fost?as vrea sa merg si eu cu ea. Locuim in UK insa merg oriunde cu ea.Multumesc frumos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IoanaN
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IoanaN
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Monica Adam (acum un an)

Buna imi poti spune la ce Medici ati fost va rog frumos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Monica Adam
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Monica Adam
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.