Clickmed
programare rapida la medic

NU STIU CE AM?

Dureri de cap
Intrebare postata de viorelgrigoriu cu 7 ani in urma

Nu ştiu ce am An vara lui 2014. Prin iulie. Când mă aflam an franţa, am răcit la plămâni am luat amokyclav 1000 dar tot degiaba după 5 zile am luat augumentin dar tot nimic aveam şi o tuse seacă care persistă numai ziua nu mă lasă an pace. Noaptea dormeam bine an august mam antors an ţară unde mam dus la un radiolog nefiind asigurat am plătit şi să uitat la plămâni şi mia găsit bronhi mărite şi mia da t refen injectabil şi tetraciclină 10 zile şi mia spus că dacă nu mă lasă să mai iau 10zile.

Bine anteles că nu mă lăsat şi mam dus la medicu de familie care mă ascultat şi a spus că nam nimic şi mia dat biseptol şi sirop de tuse. Dar nimic antre timp am răguşit puţin şi ami trecea când făceam că o cârâială şi scoteam o flegmă albă şi ami trecea văzând că numi trece mam dus la pneumolog unde am facut o rază la plămâni şi nu a ieşit nimic mia spus că am sechele de la raceri şi mia dat eurospal pastile şi un sirop de tuse dar după 10 zile am simţit rezultate şi tot pneumologu ma depistat cu ciupercă pe limba de la antibiotice şi mia dat nişte pastile şi răguşeală să mai dus dar tot mai tuşeam puţin din când an când.

Bine cu plămâni am cam rezolvat şi a anceput calvaru adevărat. Antro luni mam trezit puţin speriat şi cu o durere de tâmple şi o mică durere de picioare şi puţină senzaţie de greaţă şi o senzaţie de rău an organism a trecut 5 zile nimic.

Am luat agolcamin antinevralgic nimic tâmplele tot mă dureau am luat ibalgin şi puţin mă lăsau an intensitate văzând.că numi trece mam dus la medicu de familie. Unde mă trimis să fac analize la sânge şi urină care au ieşit bune când mam antors cu analizele mia spus că nam nimic că sânt stresat şi mia dat qualerin iar eu tot mă dureau tâmplele şi mă simţeam rău şi mai slăbisem 7 kg an 3 săptămâni, văzând că nu rezolv am anceput investigatile.

Am făcut ecograf de la gât an jos nimic totul bun am fost la neurolog unde mia spus că am cefalee prin presiune şi mia dat midocalm şi nadorex şi nişte pastile pentru somn că nu dormeam bine dormeam agitat şi mia spus că dacă numi trece să fac un ct, am fost şi la orl unde să uitat an nas şi mia spus că am deviaţie de sept, după zece zile mam dus la ct şi am făcut la cap unde mia ieşt bine.

Anafara de importantă deviaţie de sept şi mici chisturi pe maxelaru de sus, pe dată de 9 decembrie 2014 mam operat a de deviaţie de sept, a trecut 3 săptămâni crezând că ami trec tâmplele dar nimic tot aşa, am o slăbiciune an picioare o stare de oboseală şi parcă sânt aerian.

Când am fost la consultaţie la domnu doctor orelist i-am spus simtomele şi i-am spus să se uite şi an gât tot mai răguşeam câte puţin mia spus că era de la deviaţia de sept şi că să aştept cami trece, am uitat să va povestesc că anainte de a face ct am fost şi la urgenţe unde mi să făcut analize la sânge şi mia ieşt că am o infecţie sau inflamaţie nu ştiu ce parcă vsh era mărit. şi mau pus să fac rază la plămâni care a ieşit bună şi mau trimis la infecţioase unde mă consultat şi mia spus că totul e normal

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "NU STIU CE AM?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Serginio-76 (acum 11 luni)

Înainte de toate învață să scrii corect românește! Repetă clasele primare de la clasa-I până la clasa a-VIII-a. Abia apoi să postezi pe internet, vrute și ne-vrute!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Serginio-76
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Serginio-76
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.