Clickmed
programare rapida la medic

Omusor taiat la operatia de amigdalita?

Amigdalita
Intrebare postata de MocanuIrina cu 7 ani in urma

Buna ziua, ma numesc Irina , am 23 de ani si incep a va spune ca acum 4 saptamani am facut o operatie de amigdalite,fiind necesara din cauza infectiilor dese .Am fost cu fisa de internare la spitalul judetean unde domnul "doctor" (sef de sectie orl) m-a operat de amigdalite. Zis si facut, trecand de perioada dureroasa de dupa operatie , a doua zi mi-a dat drumul acasa, revenind dupa 9 zile de la interventie. Am venit si la control repezindu-ma ca isi pierdea "operatiile" . Dupa alte 9 zile observ ceva schimbat si ma uit in oglinda imi vad gatul iritat si nu vad OMULETUL, OMUSORUL din gat, speriata ma duc la alt medic orl particular si acesta imi confirma faptul ca a fost RETEZAT la operatie ... intrebandu-l daca afecteaza cumva lipsa lui, imi spune ca astesta este doar de ESTETICA si nu are niciun rol in cavitatea bucala .
Am ramas uimita si am plecat acasa pentru ca nu aveam ce sa fac.
Acum dupa 4 saptamani simt lipsa lui deoarece am probleme la inghitire , cu mancarea si bautul plus ca mi se usuca gura si nasul exagerat de mult . De multe ori simt ca si saliva urca inspre nas si nu se duce pe esofag in jos .
AS VREA CATEVA SFATURI DE LA DUMNEAVOASTRA .
Nu stiu daca voi prmi vreo explicatie din partea medicului care m-a operat din moment ce nu m-a informat imediat dupa ce l-a taiat , macar sa ma fi atentionat !
MULTUMESC FRUMOS!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Omusor taiat la operatia de amigdalita?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

DianaM (acum 5 luni)

Buna ma scuzati dar am citit postarea dumnevoastra in privinta ca vi sa taiat omuletul din git si aveti probleme...pot sa aflu va rog mai multa informatie ..cum va simtiti caci ...am un copil de 8 ani si la vista de 5 ani i sa taiat migdalele si omusorul...acim am fost iar la orl si mau speriat de c'è am auzit......va multumesc mult si va urez sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de DianaM
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de DianaM
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DianaM (acum 4 luni)

Buna ziua Irina...ma scuzati ca va detanjez ...as vrea sa aflu de la tine cum te simti acum dupa taierea omuletului din git ....caci am un copil si la vista de 5 ani I sa taiat si lui si acum are 8 ani si la moment avem uscaturi mari in nas...sunt speriata de ce am aflat la moment ce sens are omuletul din git..pina acum numeri nu mia zis nimik ..dar informinduma ma speriat faptul ca te poti astepta la mari probleme....multumesc mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de DianaM
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de DianaM
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.