Clickmed
programare rapida la medic

Agresiuni fizice asupra unei femei insarcinate

Psihologia cuplului
Intrebare postata de MembruMobileApp1484176913 cu 7 ani in urma

Buna seara, sunt insarcinata in 6 luni, partenerul cu care am stabilit nunta si botezul copilului pe care il asteptam este foarte violent atat verbal cat si fizic de aproximativ 3 luni de zile. La inceput mi-au fost adresate jigniri, acum sunt lovită, tarata pe jos si înjurată in cel mai murdar fel de catre acest om. Motivele lui sunt faptul ca eu il provoc si faptul ca ii gasesc mereu conversatii pe care le are cu diverse femei. Menționez ca detin fotografii care atesta faptul ca am fost lovită si detin de asemenea înregistrări audio care releva felul in care acest om imi vorbeste. Precizez de asemenea ca familia mea nu stie in ce chin traiesc, iar motivul pentru care m-am intors de fiecare data la acest om a fost faptul ca am sperat ca se va schimba si faptul ca imi e teama sa raman cu un copil singura. Sunt extrem de afectată, am avut probleme in sarcina si in prezent la aflu in concediu de risc maternal. De asemenea fac precizarea ca am o situatie financiara buna, familia mea este extraordinara si detin o functie importanta. Impactul psihologic a fost extrem de mare ac***a in vedere faptul viata mea a fost foarte blanda cu mine si m-a ferit de suferinta, iar in prezent simt ca efectiv am ajuns la epuizare si ma regasesc intr-o situatie in care sunt lovită cu bestialitate si jignita in cel mai murdar fel... iar eu nu ma mai simt in stare sa stăpânesc situatia ... mai exact, nu stiu daca sa pun punct la tot acest calvar si sa înfrunt prejudecățile colegilor si ale cunostiintelor care au asteptari foarte mari in ceea ce ma priveste. Oare am eșuat ca femeie? Oare trebuie sa ma complac in aceasta situatie? Oare o sa reusesc sa imi regasesc echilibrul? Poate suna infantil acest mesaj, dar este un strigat de ajutor. Multumesc pentru timpul acordat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Agresiuni fizice asupra unei femei insarcinate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.