Clickmed
programare rapida la medic

De ce transpir (cap,fata,gat,piept,spate) chiar si la cea mai mica miscare?

Boli respiratorii Pneumonie de aspiratie
Intrebare postata de MembruMobileApp1483361967 cu 7 ani in urma

Sunt Nicolina .Din totdeauna nu am suportat caldura, insa de anul acesta transpir chiar si daca ma concentrez sa scriu (chiar si acum), sau orice mic gest fac, sunt leoarca -parul, fata,gatul,pieptul, spatele, sunt uda de parca as fi iesit de sub dus. Am 55 ani, de vreun an am intrat in premenopauza (nu sunt doar bufeuri, sau calduri, curge transpiratia prin toti porii), nu stiu ce mai pot face. De doua saptamani sunt racita, din cauza ca plec din casa cu parul ud, cu bluza uda pe mine, orice miscare fac, transpir excesiv. Cum spuneam, plec din casa transpirata si de doua saptamani am o tuse ce nu se mai termina. Sa nu uit, am si BPOC si cu vreo 20 ani in urma am avut pleurezie - am fost internata 3 luni la TBC.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce transpir (cap,fata,gat,piept,spate) chiar si la cea mai mica miscare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.