Clickmed
programare rapida la medic

Probleme cu ficatul de la sucuri?

Ficatul gras
Intrebare postata de alex1994mfs cu 7 ani in urma

Buna seara. am 23 de ani de cativa ani, peste 5 ani beau numai sucuri am inceput cu pepsi si acum cateva luni am inceput sa beau sprite. in fiecare zi aproape 2 litri . apa foarte rar o cana pe saptamana . de putin timp am observat ca pe fata sub piele am niste pete rosii ele sunt cu un punct mic rosi in mijloc si pe langa acel punct sunt niste vene foarte subtiri . documentanduma despre ele am aflat ca ele semnaleaza probleme cu ficatul . acum vreo 4 zile am mai observat ca atunci cand stau nitel mai aplecat spre partea dreapta simt putina durere inauntru undeva in dreptul ultimei coaste . alcool beau foarte putin si sunt sigur ca alcoolul nu ar fi problema la mine . este posibil ca aceste sucuri sa fi facut o boala a ficatului? cat de periculos poate fi? se mai poate trata oare? este posibil sa am ciroza sau cirosa se face doar de la alcool? va rog , va implor nu imi dati un mesaj de genu consulta un medic. mereu am avut in plan sa traiesc 90+ de ani asta este in general varsta la care mor cei din familia mea .nu stiu ce pot sa fac de maine numai apa beau sperand ca macar opreste avansarea problemelor daca chiar or exista .... ce credeti este posibil sa fie ceva ? si daca da credeti ca ar putea fi tratabil sau sunt si sanse sa nu se trateze? multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme cu ficatul de la sucuri?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.