Clickmed
programare rapida la medic

Este sarcina sau doar o dereglare?

Lipsa menstruatiei
Intrebare postata de LR28 cu 7 ani in urma

Buna! Am 18 ani si in 24 noiembrie am inceput viata sexuala, prima data am facut-o fara protectie, dar prietenul meu nu a ejaculat si a bagat doar odata pentru ca aveam dureri mari...menstruatia nu mi-a venit de atunci, am avut dureri si simptome de menstruatie, dar nimic. Am facut un test prin 12 decembrie, dar era negativ. In 24 decembrie am incercat din nou, dar cu protectie si aveam dureri prea mari si ne-am oprit..in 25 am zis ca trebuie sa trec peste dureri si am facut-o din nou cu protectie, de data aceasta a durat putin mai mult, in 26 am observat un lichid roz deschis pe lenjerie, dupa care seara am incercat iar sa o facem si a durat in jur de 10-15 minute dupa care a scos-o si am observat sange pe prezervativ, mi-am pus absorbant, am avut sangerare foarte putina pana azi dimineata si pe seara a trecut de tot acea sangerare si si acel lichid...ma sperie foarte tare acest lucru, poate sa fie sarcina? Sa repet testul?
Vreau sa mentionez ca mai aveam luni in care nu imi venea ciclul, dar nu asa..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este sarcina sau doar o dereglare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.