Clickmed
programare rapida la medic

Doar hipertiroidism sau si altceva?

Hipertiroidism Anxietate
Intrebare postata de MembruMobileApp1481384663 cu 7 ani in urma

Buna ziua.totul a inceput in martie cand in urma unui presupus contact cu virusul hiv,mi s-au administrat Kaletra si o combinatie de lamivudina si zidovudina,pentru o luna. in august au inceput problemele!m-am trezit dimineata ,am baut cafea si am fumat si apoi am simtit ca inima nu mai bate si m-am panicat.am inceput sa alerg ,sa fac niste flotari,apoi mi s-a facut si mai rau.am chemat ambulanta ,mi-au facut un ekg si mi-a dat medicul o pastila de captopril,iar dupa m-am simtit mai bine.in urmatoarele zile mi-a fost rau si m-am dus la un cardiolog,care a spus ca totul e bine mai putin plamanii ,suspectand un emfizem,observat sub ecograf,diagnostic infirmat ulterior printr-o raza la plamani si o spirometrie.au urmat saptamani crunte,cu stari de rau si lesin,stari de voma usoare si spasme in zona pieptului si a coastelor in urma carora ma panicam(mi-era frica sa nu fie de la inima,intrucat rareori observam cand puneam mana ,contractii musculare,acum am acelasi tip de contractii si cand respir).apoi am mers la psihiatru care mi-a dar xanax si seroxat ,crezand ca ar putea fi o anxietate.nu am urmat tratamentul pentru ca anxietatea este doar un simptom ce se remitea in momentele in care imi era mai bine.am mai facut apoi o vizita unui cardiolog care a observat un sindrom hiperkinetic,recomandanu-mi lokren,pe care nu l-am luat deoarece aveam multe momente in care inima batea prea incet si rar.Am mers apoi la un gastroenterolog,iar un uram gastroscopiei bariate a observat ,,semne indirecte de ulcer bulbar" pentru care urmez tratament cu pantoprazol.am mers mai departe si am facut si analize pentru tiroida ,unde tsh 0.09 iar ft3 23.Am fost apoi la spital unde mi-au repetat analizele ,de data aceasta iesind ceva mai bune.ecografia tiroidiana arata absolut normal.au stabilit medicii ca e de cauza autoimuna si ca triggerul ar fi fost antiretroviralele.fiind plauzibil m-au rechemat la analize peste o luna pentru a vedea daca nu se remite.acum am multe stari subfebrile,tahicardie care alterneaza cu bradicardie,dureri in zona coastelor bilateral de stern,contactii musculare in zona coastelor in stanga si in zona inimii ,insa nu reusesc sa disting ce muschi se contracta, parca pe interior mai mult vibreaza si parca nu reusesc sa respir bine,uneori ma doare mana stanga si sub omoplat pana in coloana,simt ca raman fara aer,ametesc,uneori parca imi pica capul intr-o directie si urmeaza sa lesin. elecrolitii sunt optimi iar bilantul fosfocalcic e bun,la fel si feritina.daca e cineva care doreste sa se uite peste toate analizele ma poate contacta la adresa de email [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Doar hipertiroidism sau si altceva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.