Clickmed
programare rapida la medic

CE RACEALA?

Afectiuni respiratorii la copii Raceala
Intrebare postata de MANDINGA cu 7 ani in urma

BUNA SEARA ! AM O FETITA DE 2 ANI SI 5 LUNI CARE A FOST DIAGNOSTICATA INITIAL DE MEDICUL DE FAMILIE (IN URMA UNEI TUSE URATA) CU VIROZA...NE A DAT TRATAMENT : AEROSOL CU VENTOLIN (0,2 ML LA 2 ML DE SER FIZIOLOGIC ) BIORINIL ....SI IN CAZ SE FEBRA ALGIN.....DUPA 2 ZILE AM AJUNS LA URGENTA CU FRISON,FEBRA(SUB TRATAM CU ANTITERMICE)SI TUSEA SI MAI PUTERNICA....NE A FACUT RADIOGRAFIE SI NE A SPUS CA AVEM BRONSITA.....ASA CA AM PLECAT CU URM TRATAM: CONTINUAM CU CE NE A DAT MF + FLIXOTIDE (0,5 LA 1 ML SER )EURESPAL,KLACID,PROTECTICS,...URMATOARELE 4 NOPTI AM FACUT FEBRA 39,9....38,8....(AM TRECUT CU IMPACHETARI ).....PROBLEMA MEA ESTE CA AM FACUT TRATAMENTUL SI AU TRECUT 10 ZILE ....... NU MAI VREAU SA FAC AEROSOL (STIU CA SE FAC 7-10 ZILE )TUSEA SA MAI SCHIMBAT ...(NU OPRIT )SI NU POT MERGE LA MF SI NICI LA URGENTA DOAR PENTRU ASA..... SI CU CE CONTINUAM ........??????? MULTUMESC ANTICIPAT !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "CE RACEALA?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.