Clickmed
programare rapida la medic

Ma doare rau in piept in partea stanga de aproximativ 8 luni?

Boli de inima
Intrebare postata de MembruMobileApp1479522016 cu 7 ani in urma

Buna ziua, cam aproximativ 8 luni, poate mai putin, am paliptati puternice, dureri in piept putin de tot spre stanga, uneori radiaza si in stanga sub san, dar rar si cand palpitatile sunt f puternice. Am transpirati puternice cand pur si simplu stau, durerea de cele mai multe ori se lasa pe bratul stang si imi amorteste, mai mereu ma doare pe bratul stang, am ajus ca nu mai pot cara lucruri , nici macar geanta pe bratul stang. Am 22 de ani si ma speri destul de tare. Am fost la doctor, am facut EKG, mi-a iesit bine,mentionez ca durerile nu erau nici pe sfert fata de acum , doar palpitatile erau mari atunci in urma cu 6 luni cand am facut si holter EKG si ala a iesit bine. Nu stiu ce sa fac, durerea exista, e puternica si cu cat trece timpul cu atat e mai puternica. Problema e ca toata lumea spune ca nu am nimic, ca e cadere de calciu su ceva, analize toate la sange sunt bune, iar eu tine un regim rigulos inclusiv cu calciu , magneziu, vitamina C , complec de B, Omega 3 6 9 . As dori tare mult sfatul cuiva, fara a ma speria prea tare , sper. Daca ma doare de atata timp, cam pe toata perioada zilei , in reprize de cateva minute cu cateva minute pauza, poate fi inima, poate fi altceva? Imi e foarte greu sa traiesc zilnic cu starile astea.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma doare rau in piept in partea stanga de aproximativ 8 luni?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.