Clickmed
programare rapida la medic

Buna, s-a mai operat cineva la Dr. Lucian Fodor ?

Chirurgie estetica
Intrebare postata de Alecsandra.s cu 7 ani in urma

Oscilam intre el si Dr Porumb, dar am ramas la el. Sper ca am luat decizia buna. As dori sa-mi spuneti mai multe detalii, gen pret (am vazut ca variaza, iar receptionista nu mi-a spus un pret exact la telefon). De asemenea v-ati dus cu poze? Ati cerut o simulare pe calculator? Am vazut multe nasuri carne la dumnealui pe site. Sper ca n-o fi asta amprenta lui, ca nu stiu daca mi s-ar potrivi un nas carn. De asemenea am mai citit pe forumuri ca are si 4 rinoplastii intr-o zi, iar la dumnealui pe site scrie ca o interventie dureaza maxim o ora. Nu stiu exact care ar fi durata medie a unei rinoplastii, dar pe multe site-uri am vazut ca dureaza intre o ora si 3 ore. As vrea sa stiu daca vi s-a parut dedicat sau vrea doar sa faca cat mai multi bani. Pentru mine a fost o decizie foarte grea si as vrea sa fie singura interventie.

Raspunde la intrebare!
Intrebare marcata ca abuz
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!

Raspunsuri (1)

Utilizator2 (acum 3 ani)

din pacate pentru paciente face 5 operatii in privat daca are clienti primeaza cantitatea nu neglija ca opereaza dupa orele la stat...... e o personalitate complexa...nici dracu'' nu il mai satura efectiv nu are timp sa pregateasca operatiile de aceeas nasurile sunt identice si greselile pe care le face tot asa... e un malpraxis pe banda rulanta...sa vedem cat mai tine

Raspuns marcat ca abuz
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator2
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.