Clickmed
programare rapida la medic

Puteti sa imi dati un sfat despere vertigini?

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de MembruMobileApp1473102250 cu 7 ani in urma

Buna Seara! E posibil sa mai gresesc scriind si din cauza la ceea ce va spun! Acuma 3 ani am avut un accident cu scuteru aici in Italia am cazut cu fata de asfalt si nu aveam viteza! Am intrat in coma direct ca ma gasise un politist pe strada! A venit ambulanta m-au dus la un spital de exceptie ca eram distrus la fata dar acuma sunt ca nou! Am stat doua zile in coma! Una fiind prelungita de ei cica prin medicine! Stiu doar ca m-am trezit la spital! Ok totul bine m-am recuperat f repede toti multumiti,am ajuns si pe ziazul de Venezia cu chestia asta dar ii multumesc Lui Dumnezeu sunt aici! Eu adevarul si recunosc am o problema cu alcoolu! Dupa ce am iesit di spital nu am fumat si am mai baut cam un an dar dupa cu amici si altele iar m-am apucat! Si chiar beau mult 4,5 beri pe zi! De vreo un an veneam de la munca si simnteam asa o slabiciune la piciorul drept! Eh am spus ca sunt obosit! Dar chestia asta se agrava! Acuma sincer sa va spun eu nu pot traversa o srada singur fiindca cad pe jos ametesc pur si simplu! Sau mai ales la spatii larg deschise nu pot sta singur,ceva de genu sa traversez un teren de fotbal singur nu pot ca am vertigini si cad sigur! Acuma mai am si pribleme la vorbit cate odata! Dureri usoare de cap asa ca o presiune si isi schimba locul la cap! Am facut analize la cap nu stiu cum se spune in romana dar e masinaria aia mare si totul a iesit bine dar eu v-am spus nu pot merge singur pe strada ca am vertigini! Am fost si la orl si acolo ok!Nu stiu ce sa mai fac! Mai iau pastile VERTISERC se cheama aici dar nu prea ma ajuta!
Am facut de toate am video si la rezonanta magnetica cica totul ok dar eu am ameteli de fapt pierderi de echilibru de odata am vazut alb in fata ochilor!
Avusem si un hematon sau cum se cheama,la accident dar se retrase!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Puteti sa imi dati un sfat despere vertigini?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.