Clickmed
programare rapida la medic

Ce poate fi?

Acnee
Intrebare postata de Ankara cu 7 ani in urma

Buna ziua,am 17 ani si de la varsta de 13 ani ma lupt cu acnee. Au fost perioade in care pielea mea a fost curata,dar mai nou nimic nu mai functioneaza. Am fost si la dermatolog acum 1 an,mi-a prescris antibiotice care nu au avut niciun efect si care mi-au daunat corpului,un gel care avea miros puternic de alcool si o crema Sebionex. Nu am vazut niciun rezultat ,nu mi s-a spus de la ce poate fi,doar mi s-au prescris astea. De obicei in perioade de stres imi paareau cosuri,mai ales cosulete mici,inchise si foarte multe. Dar recent aceste cosulete au scapat de sub control si tot de un an folosesc o perie de fata impreuna cu un sapun de castilia de la Dr. Bronner si cred ca am abuzat de ea pentru ca am dungi rosii si care ustura. Rutina mea este sa ma spal dimineata si seara cu acest sapun,dupa ma dau cu apa de trandafiri,dupa cu gel de aloe vera si dupa cu crema. O perioada am folosit unt de shea in loc de crema,uneori ulei de cocos si ulei de masline,dar am citit ca acestea pot incarca porii. Acum fata mea e oribila,foarte rosie si ma ustura ingrozitor. Trebuie sa spun de asemenea ca am obiceiul sa storc orice cos sau punct negru atunci cand sunt nervoasa sau atunci cand nu sunt multumita de fata mea, si desigur fac mai rau.
Problema este,habar nu am ce se intampla. Nu fac nimic schimbat,poate o fi din cauza sapunului dar altceva nu am ce sa folosesc pentru ca e singurul lucru care nu usuca fata . Dieta mea este aceeasi,desi am avut probleme cu tiroida (hipertiroidism),acum sunt inca in recuperare si am hiperprolactinemie,acum inca in investigatii. Medicamente iar,dar sunt din plante toate. Din pacate stresul nu il pot controla,desi incerc. Mai am si problema cu gaurelele de pe fata,dupa acnee. Rupeam cojitele cand nu trebuia si au ramas adancituri in piele. Cu toate informatiile de aici, ar trebui sa vad un alt dermatolog sau tot asa o sa patesc ,o sa mi se prescrie fara sa mi se zica nimic? Este ceva care imi dauneaza in ceea ce am spus? Si cel mai important,o sa isi revina pielea mea? O sa pot sa estompez gaurelele? Multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce poate fi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.