Clickmed
programare rapida la medic

Am facut si eu I.R.M. la toata coloana?

Hernie de disc
Intrebare postata de MembruMobileApp1470386536 cu 7 ani in urma

Problema este ca nu inteleg daca este ceva grav sau se poate vindeca cu medicamente .
1 . Coloana lombara : concluzie
discrete deborduri discale circumferentiale de la L3 la L5 ,unde determina usoare conflicte
discoradiculare extraforaminale bilaterale L3,L4,L5
Doua chiste Tarlov in dreptul vertebrei S1 ,cel mai mare de 17/10 mm in plan sagittal .
2. Coloana Dorsala : Concluzie
Chist arahnoidian de 6,2 / 0,9 cm situate intre corpi vertebrali T9 si T11, ce impinge anterior cordonul medular si il aplatizeaza pana la 4 mm in ax AP , determinand usoare conflicte discomedulare cu micile deborduri discale situate intre T6 si T11
Hernii intraspongioase cu dimensiuni variabile la nivelul platourilor inferioare T6-T11 si superioare T7-T11 , cea mai mare inferior la T11 de 17/6 mm diametru in plan sagittal.
3. Coloana Cervicala : concluzie
Ingustarea spatiului intervertebral C5-C6 cu modificari inflamatorii la nivelul corpilor vertebrali adiacenti ,osteofite posterioare si protruzie discala asimetrica ce determina stenoza foraminala bilaterala [ stanga - dreapta ] cu conflict discoradicular intraforaminal C6 bilateral .
Reducerea marcata a lordozei fiziologice cu inversarea curburii C3 si C5 , insotita de usoara scolioza dextroconvexa .

Problema este ca nu sunt in tara iar in MAREA BRITANIE unde sunt acum spun ca de fapt nu am nimic si ca ma prefac ca am dureri . Ce ma sfatuiti si sa-mi spuneti pe intelesul meu daca am ceva care sa ma ingrijoreze . Pe diagnosticuri mi sa recomandat sa iau legatura cu un neurochirurg dar aici doctora de cabinet nu vrea sa-mi faca trimitere catre un specialist , spunand ca nu am nimic si nu poate sa deranjeje un medic doar ca eu asa vreau .

adresa mea de email este [email protected]
va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am facut si eu I.R.M. la toata coloana?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.