Clickmed
programare rapida la medic

Scurgere

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de MembruMobileApp310578 cu 7 ani in urma

Buna seara , de o jumatate de an am o scurgere vaginala, are o culoare galbuie rosiatica, fara miros. Am consultat 3 doctori ginecologi. Unu singur mi a pus diagnosticul de "Leucoree" mi a dat tratament ( zanocin, flamexin si klion ovule) am avut probleme cu stomacul am intrerupt tratamentul cu zanocin si mi a prescris ciprinol 250 mg, insa in tot timpul tratamentului cu zanocin cat si cu ciprinol am avut sangerari usoare... Sunt foarte panicata. Va rog sa mi da ti un sfat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scurgere "
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o saptamana)

Buna ziua,

Din descrierea pe care ati dat-o, s-ar parea ca aveti o infectie vaginala cronica, probabil cauzata de bacterii sau ciuperci. Zanocin si Ciprinol sunt antibiotice care sunt utilizate pentru a trata diferite tipuri de infectii, inclusiv cele vaginale, dar daca simptomele persista, este necesar sa va revedeti medicul ginecolog. Sangerarea usoara in timpul tratamentului poate fi un efect secundar comun al medicamentelor sau poate fi un simptom al infectiei in sine.

Cel mai bun sfat pe care il pot oferi este sa continuati sa comunicati cu medicul dumneavoastra ginecolog despre simptomele si ingrijorarile dumneavoastra. Daca nu sunteti multumita de ingrijirea pe care o primiti, nu este nimic in neregula sa consultati un alt specialist sau chiar un alt ginecolog.

In mod special, ar trebui sa discutati cu medicul dumneavoastra despre continuarea tratamentului cu Ciprinol 250 mg si daca este necesar a fi prescris un alt tratament. Este important de asemenea sa aveti o dieta echilibrata si sa pastrati o buna igiena personala pentru a preveni raspandirea infectiei.

Orice fel de sangerare vaginala anormala ar trebui evaluata pentru a se exclude orice conditie mai grava, cum ar fi o boala inflamatorie pelvina sau chiar cancerul.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Infectii-genitale-feminine/topul-celor-mai-eficiente-remedii-naturale-contra-infectiilor-vaginale_15306
https://sfatulmedicului.ro/Infectii-genitale-feminine/semne-si-simptome-ale-afectiunilor-vaginale_10031
https://sfatulmedicului.ro/Infectii-genitale-feminine/cat-de-periculoase-pot-fi-infectiile-vaginalei_16290
https://sfatulmedicului.ro/Infectii-genitale-feminine/topul-celor-mai-eficiente-remedii-naturale-contra-infectiilor-vaginale_15306


Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.