Clickmed
programare rapida la medic

Panică sau altceva?

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de membru310037 cu 7 ani in urma

Bun, am si eu o intrebare.Si nu as vrea raspunsuri gen,dute la doctor,credeti-ma am fost la toti doctorii posibili.Problema mea a inceput acum doua luni.Cand au ineput niste dureri in spate,pe coloana,si intepaturi sub san,si deasupra lui.De atunci am inceput cu controale, speriata ca e ceva de la inima , acolo am inceput prima data.Am facut prima data ekg-uri , am vreo 6 facute daca stau bine sa ma gandesc =)) la saptamani , si zile diferite , pentru ca tot ajungeam la spital * mentiez ca am si o frica cand apar aceste simtome de aceea am ajuns la spital* , ekg-urile toate 6 sunt foarte bune , am fost si monitorizata la inima , cu nu stiu ce aparat penru ca am stat in spital 5 zile , imi luau si tensiunea in fiecare zi si nimic,nimic nu au gasit.Dupa iesirea din spital la cateva zile iar au aparut.de data asta m-am dus la doi cardiologi in privat,de copii.Acolo am facut analize de sange de unde reiese ca am calciu , si magne scazut.Am facut din nou un ekg iesit bun si un ecograf cardiac si ala tot la fel de bun.Doctori de la privat au zis asa sa nu mai stau cu grija ca inima mea nu are nimic, sa fac sport deoarece am 63 de kg , si 1,55 inaltimea,sa mananc legume..eu nu mananc =)).si pentru linistea mea sa fac un ekg 24 ore,care il voi face maine,dar a zis ca sigur va iesi bun,si sa consult un psiholog , ca poate sa fie atacuri de panica ,intradevar mie mi.e fria de moarte pot zice ca de la chestia asta am intrat asa intr-o depresie.Bun , deci intrebarea mea daca nu e nimic de la inima , eu am probleme mari cu coloana o am stramba.rau :| faza e ca am dureri de brate , mai mult stanga decat dreapta,cateodata de gat.dimineata cand ma ridic imi trosneste spatele rau,si atunci simt si acea durere in piept care mai mult de o secunda nu tine,am cateodata greturi obosesc la miscare multa,nu prea am chef nuj de viata mentionez ca inainte facea sport aerobic.de cand m-am lasat nu mai sunt eu nu prea mai ies din casa.Voi ce credeti , doctori toti mi-au zis ca durerea de spate,nervii iradiaza mai peste tot,degete,brate,care imi trosnesc mai tot timpu,cand am pus-o pe mama sa ma dea cu crema pe mana stanga era un fel de galma..de la ce poate fi?acum,iau magneziu si calciu,plus extraveral,sa ma calmez intr-un fel ma simt mai bine , dar durerile de brate,spate,gat.nu dispar,mentionez ca si aceste dureri sunt de 2-3 secunde cateodata..iar cateodata sunt de 1 min

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Panică sau altceva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.