Clickmed
programare rapida la medic

Ganglioni pe gat , transpiratii nocturne,amorteala obraz

Cancer
Intrebare postata de maria-mirela81135 cu 7 ani in urma

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o indrumare . De 2 ani , nu stiu ce a declansat ca au fost mai multe probleme ( raceala puternica , herpes , o lovitura in ureche , stat in curent , o infectie in gat ) am dureri la oasele fetei , pe partea stanga , pomete , mandibula , ureche , in spatele urechii , baza craniului, gat , zona cervicala, coloana lombara .In ureche si pe gat senzatia este de intindere , de parca ceva sta sa se rupa .
Durerile sunt si musculare si insotite de amorteala. Pe langa dureri am ni ganglioni pe gat ( la RMN au iesit : ganglioni submandibulari , carotidieni , jugulari si cervicali) . Am incercat biopsia celui submandibular, dar cand a taiat nu l-a putut gasi si a facut o biopsie a glandei salivare , care a iesit normala .
De 2 ani am transpiratii nocturne abundente , noapte de noapte .
Nu pot dormi pe partea stanga de durere si amorteala , urechea mereu infundata (am precizat ca m-am lovit in ureche cu o pila de unghii) .
Daca deschid gura osul de langa ureche , al mandibulei , doare foarte tare , iar daca ating imi radiaza durerea si amorteaza in toata fata si pe gat .
Zona mandibulei ( la maselele din spate ) este in permanenta dureroasa, mie imi pare ca si gingiile sunt palide si spumoase ,si in spatele maselei este ca o gaura, dar la OMF a zis ca nu.
Am inceput sa repar carii , dar dupa fiecare interventie si anestezie fata imi amorteste si mai tare si mandibula doare .
Pana si pielea capului este amortita . Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare ca zona dureroasa si amortita se intinde . Acum o luna era in zona gat clavicula iar acum este pana spre san .

Am mers pana acum la : 5 ORL, 4 neurologi , 2 dermatologi , medicina interna , chirurgie , endocrinologie . Toti au spus ca nu am nimic sau ca nu tine de medicul respectiv si ma plimb de la unul la altul de 2 ani.
Toate analizele la sange ies in limite normale . Am facut investigatii neurologice f multe , analize pt boli reumatologice si autoimune, la sp Colentina .
Nu stiu ce a mai ramas de investigat , doar pt cancer .

Rezultat RMN ( cranian, cervical si gat parti moi) :
- piese scheletice cu raporturi normale, fara anomalii de semnal;
- protruzie discala C3-C4 laterala stanga ce amprenteaza minim sacul dural si ingusteaza discret foramenul de conjugare stang;
- maduva spinarii din campul de examinare cu grosime normala si semnal T2 omogen;
- absenta compresiunilor si/sau anomaliilor de semnal pe elementele plexurilor brahiale;

- fara anomalii la nivelul bazei craniului cu exceptia pneumatizarii diferite a varfurilor stancilor temporale, apexul stang cu semnal de maduva ososa galbena;

- hipertrofie de tesut adenoidian rino- si orofaringian stang si imagini ganglionare ovalare submandibulare, jugulo-carotidiene si spinale accesorii stangi, fara arii de necroza, fara periadenita - de interpretat ca semnificatie in context clinic.

Va rog o indrumare , poate fi cancer osos sau limfatic sau TBC osos / ganglionar ?
Unde sa merg mai departe ?

Am ajuns la oncologie pt recomandare analize , dar nu stia pt ce sa imi dea , m-a trimis acasa . Din pacate biopsia am inteles ca este complicata , fiinf ganglionii lipiti de carotida si de jugulara . Si sincer imi este teama , dupa incercarea anterioara a aparut lichid la operatie si zona este mult mai amortita.
Sunt disperata , nu mai suport durerile , am ajuns la limita ,nu mai am viata de 2 ani , macar sa stiu ce am , ce fac . Imi doresc un copil dar imi este teama sa nu fiu bolnava sa ii dau ceva copilului sau sa nu fiu in stare sa-l cresc.
Sunt din provincie , aici medicii nu sunt nici interesati , nici experimentati . Daca imi recomanda cineva un medic , pot ajunge .
Ce analize sa fac pentru cancerul limfatic si cel osos , macar sa elimin aceste variante ?

Stiu , nu se dau asa , trebuie sa merg la dr , sa fac lucrurile in alta ordine ,,,,dar va rog sa ma intelegeti ca nu mai pot , nu mai am putere si rabdare . Daca imi puteti recomanda analize le fac direct sa sar peste pasii ceilalti care inseamna pierdere de timp si nervi ( ca unii medici spun ca nu am nevoie si nu imi dau nici o recomandare) .
Multumesc!
adresa_web_filtrata /a/img922/9862/UIMkwm.jpg
adresa_web_filtrata /a/img921/7393/xAB2zQ.jpg
adresa_web_filtrata /a/img924/808/B4hVmZ.jpg
adresa_web_filtrata /a/img924/9645/94Ert2.jpg
adresa_web_filtrata /a/img921/7827/sPI2Po.jpg
adresa_web_filtrata /a/img924/811/4Q02UT.jpg
adresa_web_filtrata /a/img922/6788/vlB18K.jpg

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ganglioni pe gat , transpiratii nocturne,amorteala obraz"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

LifeOwner (acum 7 ani)

exact aceleasi simptome am si eu ... nimeni nu imi da nici un diagnostic.am cheltuit peste 40000 RON pe analize si nimic.
4 RMN-uri dintre care unul cu aparat 3Tesla nu au aratat nimic decat o valecula ingrosata datorita unui reflux gastric.
Ai rezolvat ceva ? ma poti contacta la adresa r74ec@ adresa_web_filtrata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de LifeOwner
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de LifeOwner
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp1487227194 (acum 6 ani)

Buna imi spui di mie ce ai rezolvat cu ganglionii?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1487227194
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1487227194
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1495731097 (acum 6 ani)

As vrea si eu sa stiu cred ca am aceeasi problema ma regasesc in tot ce a scris mai sus!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1495731097
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1495731097
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.