Clickmed
programare rapida la medic

Durere contact sexual

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de cori07 cu 7 ani in urma

Buna tuturor! Am o problema a carei rezolvare inca o caut si poate v-ati confruntat cu ceva similar. Ceva pare sa fie in neregula. In timpul anumitor contacte sexuale, pentru ca nu se intampla la fiecare, se face ca uneori el nimereste intr-un anumit loc si simte ca loveste ceva. In momentul in care el ma loveste in acel loc eu resimt o durere puternica imediata in parte stanga in zona ovarului stang( pe care eu nu-l mai am, a fost scos la 13 ani) si mai apoi incepe sa ma doara pe jos peste tot inclusiv ovarul drept(singurul pe care il mai am). De asemenea ma umflu pe jos ca si cum as fi inflamata si ma doare, apoi in urmatoarea zi daca nu la putin timp incep sa sangerez, circa 5 lingurite de sange, cantitatea variaza, iar dupa ce nu mai sangerez imi curge ceva maro. In final dupa ce mai trece timp sa opresc toate. Am facut si papanicolau si rezultatul a fost ca am o imflamatie, analiza secretiei de col uterin a iesit ca nu am nimic, la analiza secretiei vaginale, la fel nu e nimic, iar doctorul a zis ca imflamatia e posibil sa fie de la o infectie veche netratata. M-am tratat insa problema expusa este tot acolo. Deci nu infectia o fi problema. Oare este o rana? Mentionez ca inainte de analize si toate acestea, cand inca aveam aceasi problema am facut si o ecografie interna si doamna doctor de atunci a zis ca ea vede doar o mucoasa ingrosata. Pana acum nimeni nu vede nimic, dar eu tot nu sunt in regula. Este cineva de a avut aceleasi probleme, stie sa ma indrume ce sa fac? Va rog sa-mi raspundeti, de foarte mult timp am aceasta problema si sunt tare ingrijorata.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere contact sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

cori07 (acum 7 ani)

se opresc*. P.s Am 20 de ani si am viata sexuala de un an. Acelasi partener.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cori07
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cori07
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.