Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina sau dereglare hormonala?

Sarcina
Intrebare postata de AndreeaMaria13 cu 7 ani in urma

Buna! In ianuarie am avut primul contact sexual, a fost protejat doar 1 data nu dar nu a ejaculat in mine, a doua zi am luat Pastila de a doua zi, in ianuarie mi-a venit cum trebuie ciclul, adica in 17, contactul sexual fiind pe 3...in februarie mi-a venit ciclul cu o intarziere de vreo 4-5 zile, am facut si un test inainte sa imi vina cu rezultat negativ ( testul a fost facut la o luna de la menstruatia din ianuarie). In martie mi-a intarziat vreo 10 zile( si am mai facut si atunci vreo 3 teste, tot la o luna fata de primul si cu diferenta de 1 saptamana, respectiv 2 saptamani unu fata de altul ( cele 3 teste)) toate testele au iesit negative, acum in Mai mi-a intarziat iar 5 zile...simptome nu am doar dureri de stomac si putina greata care nu tine mult pentru care am luat pastile...sani ii simt la fel, alte semne despre care am citit nu am observat...mi-am tot verificat burta,mi-o apas, eu fiind si mai plinuta si ii moale ca si pana acum, nu ar arata ca ar fi ceva, daca mi-o trag este la fel ca si pana acuma, mentionez ca de atunci nu am mai avut nici un contact sexual si menstruatia nu a fost foarte regulata...daca ma poate ajuta cineva...Va multumesc din suflet ( scuzati postarea prea lunga)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina sau dereglare hormonala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.