Clickmed
programare rapida la medic

S.M vs Bacterie/Virus

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de DANIELA38 cu 7 ani in urma

Acum 20 de ani am avut buricele de la 3 degete la mana stg amortite si niste vibratii pe coloana la punerea barbiei in piept.Dupa 1 RMN la SMC mi-au zis suspect Mielita sau S.M.. Aceste simptome au aparut si disparut in aceasta perioada de 20 de ani.Acum am 40 de ani,locuiesc in U.K de 10 ani si cu 2 ani in urma dupa o semiparalizie (asa m-am trezit intr-o dimineata) a piciorului stg.cu intepaturi si amorteli in ambele talpi si senzatii de arsuri pe muschii stg.-ului de la tibie pana la muschii fesieri mi sa confirmat diagnosticul de S.M. dupa 3 RMN cu Gandolinium.( niste semne/punctulete pe creier) .Mi sa dat numai steroizi(Prednisone)pentru 4-5 zile.Aceste simptome au tinut 3-4 luni atunci treptat revenind-u-mi la normal.Acum sunt bine cateodata mai am senzatiile de usoara intepaturi sau amorteli doar la tibie in special cand sunt obosit.Acum de approx. 1 an (2015) se intampla ceva diferit am dureri mari in gat care apar la 3-5 saptamani ,temperatura 39.2 - 40 ,Intotdeauna cu frisoane ,usturimi pe spate si vizite la 30-45 min la toaleta. . Mi-au dat Tamsulosin 1 pe zi au zis pt. tot restul vietii... Nu simt nici o diferenta oricum.. Am citit undeva ca aceste simptome de gripa sunt normale la pacientii cu S.M.,este adevarat sau sa ma duc la un control in tara. In UK am facut de 3-4 ori la spital niste teste la sange,sputum si urina si nu au gasit nimic special. Mi-au dat multe tipuri de antibiotic Augum. Ciproflaxin,etc. care nu m-au ajutat niciodata. Medicul meu in UK este Indian si de un an de cand am febra,frisoane ,dureri in gat ma duc la el ma asculta si ma intreaba : Ce medicament vrei sa-ti dau?...si : Ia niste paracetamol... Cred mai mult ca sigur ca am ceva in gat dar care nu trece cu ce imi da el..(bacteria,streptococ sau ce o fi)... Vreo idee de la un doctor cu ce analize si unde as putea incerca Mi-ar fi de mare ajutor. Cu respect.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "S.M vs Bacterie/Virus"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.