Clickmed
programare rapida la medic

Dureri abdominale in partea dreapta jos.

Afectiuni ale rinichilor
Intrebare postata de MembruMobileApp307136 cu 8 ani in urma

Buna ziua. Am 29 de ani si sunt barbat. De o buna perioada de timp simt dureri abdominale in partea dreapta jos cam aceeasi zona unde ar fi hernia si din cand in cand simt dureri de intensitate mica si la testiculul drept. Am fost la un consult si mi s.a spus ca nu am hernie. Acu 7 luni am consumat un anume tip de creatina pentru ca practic culturism dar am incetat sa mai consum pentru ca intr.o dimineata m.am trezit cu dureri mari in zona mentionata iar la urgente mi s.a facut clisma pentru ca mi s.a gasit nisip in urina iar dictorii mi.au spus ca creatina ar fi cauza..aceasta fiind nisipoasa solvabila in apa. Tin sa mentionez ca lucrez intr.un mediu cu mult praf...praf rezultat de la subtante folosite in prepararea mancarurilor pentru animale....anumite premixuri. Am facut analize la sange si mi.a iesit nivelul cretinei foarte mare...undeva la 1148...pe cand cel normal ar fi undeva la 150. Ce ma puteti sfatui? Multumesc frumos!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri abdominale in partea dreapta jos."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.